Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
 по полан трябва да е готов за именния ден на сина ми но май ще успея до 4.3.2008  когато му е рожденния ден .След като го зашия съм си приготвила Коне на водопой щампиран гоблен купих го заедно с конците от Милена стил не съм шила такива гоблени дано да се получи добре .
 по полан трябва да е готов за именния ден на сина ми но май ще успея до 4.3.2008  когато му е рожденния ден .След като го зашия съм си приготвила Коне на водопой щампиран гоблен купих го заедно с конците от Милена стил не съм шила такива гоблени дано да се получи добре . дали ще се получи добре шия и все го поглеждам нещо не ми харесва .Този път от Сол..я са се изложили с комплектовката няма нищо общо между снимката която е показана и това което става при мен
 дали ще се получи добре шия и все го поглеждам нещо не ми харесва .Този път от Сол..я са се изложили с комплектовката няма нищо общо между снимката която е показана и това което става при мен 
 ама ного ме е яд дадох си парите за готов комплектован гоблен и насреща този ужас .Сол..я нещо ме разочароват  на Йерусалимската св. Богородица ми бяха пратили цветна схема а номерата на конците бяха черно бели а сега не е сполучлива комплектовката съжалявам че не си го набрах сама
 ама ного ме е яд дадох си парите за готов комплектован гоблен и насреща този ужас .Сол..я нещо ме разочароват  на Йерусалимската св. Богородица ми бяха пратили цветна схема а номерата на конците бяха черно бели а сега не е сполучлива комплектовката съжалявам че не си го набрах сама