Благодаря ви за милите думи продължавам да шия но бавно ми върви Йерусалимската Св. Богородица .Тези дни довърших фона на щъркела и един гоблен който бях започнала преди много години и понеже не ми хареса как става го бях зарязала че чак забравила
Момичета да се похваля най накрая завърших Йерусалимската Св. Богородица даже още не съм я изпрала и изгладила .Започнах следващия гоблен който е за сина ми :idea: Надявам се Свети Георги да върви по леко от Йерусалимската Св. Богородица че тези единични бодове ми бяха голям зор
Много време не съм показвала до къде съм стигнала със Свети Георги реших да се отчета какво съм зашила по полан трябва да е готов за именния ден на сина ми но май ще успея до 4.3.2008 когато му е рожденния ден .След като го зашия съм си приготвила Коне на водопой щампиран гоблен купих го заедно с конците от Милена стил не съм шила такива гоблени дано да се получи добре .
За сега разтоварвам с Коне на водопой обаче е щампиран има го малко по нагоре сниман .Имам няколко гоблена които съм си набелязала да започна но още се колебая кой ще е следващия
Момичета и момчета започнах да шия Благославящия Христос но нещо много тъмно ми се вижда че става синичкото по дрехата му дали ще се получи добре шия и все го поглеждам нещо не ми харесва .Този път от Сол..я са се изложили с комплектовката няма нищо общо между снимката която е показана и това което става при мен
Нищо не съм сменяла продължавам да щия в същия дух но не ми харесва синия цвят и май ще го шия втори път ама ного ме е яд дадох си парите за готов комплектован гоблен и насреща този ужас .Сол..я нещо ме разочароват на Йерусалимската св. Богородица ми бяха пратили цветна схема а номерата на конците бяха черно бели а сега не е сполучлива комплектовката съжалявам че не си го набрах сама
Днес имах възможност да си снимам гоблена и реших да ви покажа до къде съм го зашила колкото повече шия толкова повече ми харесва .Надявам се да мога да го завърша до 16.05 за рожденния ден на съпруга ми гледам всяка свободна минута да шия но библията ми дава голям зор много светли цветове на едно място и вечер ми е трудно да шия на лампа въпреки че е луминицентна .
Пожелавам ти скорошно завършване, гоблена не е никак лесен, и аз съм го шила, колкото повече време минава, толкова повече започва да ти харесва, особено като си избереш и рамка и добие завършен вид! И непременно да си го занесеш в църква да ти го осветят! :clap: