Видове гергефи и рамки за бродиране

• Началник на темата Началник на темата Oriane
  • Начална дата Начална дата
nelli, благодаря ти за бързия отговор. Решила съм да си направя подарък за рождения ден.Чудя се :confused:дали да е само рамка или това

Виж дали размерите ще са подходящи за нещата, които правиш.
Иначе ми се струва, че е за маса. Ще ти е изправен гърба, което е добре :idea:

Вижте какво си купих средата на февруари от магазина на Стефан Стамболов в София. На DMC e. После приеха и заявката ми за рамка от Рогоблен и скоро ще си имам още една, но по-голяма. И без това показаната е малка за гоблена, който е разпънат на нея.

Някой може ли да ми каже,когато се купува от тук www.sewandso.co.uk сметката в евро ли трябва да бъде или може да е в лева.Благодаря предварително:flowerlove:

Някой може ли да ми каже,когато се купува от тук www.sewandso.co.uk сметката в евро ли трябва да бъде или може да е в лева.Благодаря предварително:flowerlove:

Трябва ти карта, която да става за интернет разплащания - няма значение дебитна, кредитна, валутна и прочие! Това е страшно коректен сайт - ако има проблеми веднага ти пишат!

Връщам се на темата за рамките и по-точно на закрепването
Ползвал ли е някой тези клипсове ( и ) за прикрепяне на плата. Аз имам от този вид рамки, но тези закрепващи елемети от къде могат да се набвят и дли закрепването е надежно :gipsy:

Последно редактирано:
rodich, клипсовете вървят заедно с рамката.
Ако нямаш, залепи парче плат и след това зашивай за него панама. С клипсове от друг модел може и да не се получи перфектното захващане.

Моята рамка е такава (в темата е на 8 страница някъде към средата) и засега нямам оплакване от закрепването.
Панамата ми е опъната от 3 месеца, има леко отпускане, но то е от това, че не стягам много силно винтовете.

rodich, клипсовете вървят заедно с рамката.
Ако нямаш, залепи парче плат и след това зашивай за него панама. С клипсове от друг модел може и да не се получи перфектното захващане.

Моята рамка е такава (в темата е на 8 страница някъде към средата) и засега нямам оплакване от закрепването.
Панамата ми е опъната от 3 месеца, има леко отпускане, но то е от това, че не стягам много силно винтовете.

Свърши вече :( поръчах си пак като моята , защото селъра на тази, която имаше клипсове не пожела да ми каже цена на доставка за БГ ..... аз така правя, пришивам го, но се надявах на по-съвременно решение :confused:
Благодаря за отговора.
Моята нова рамка пътува вече ,но все пак да попитам твоята от къде е :greeneye:

rodich, извинявай, гледам да не ползвам често компютъра...

Моята рамка е от английския и-бей и имаше цена за доставка за България. Но не помня колко беше :confused:

Последно редактирано:
Честита придобивка! :clap:Сега включваш турбото и няма да можем да те стигнем.:D Бъди щастлива!:idea:

МЕРСИ!!!:kissyou:
Дима, честито! С какво захващане е панамата?
Черпейки наш и чужд опит:D (и по точно руски) към осите прекрепих плат, към който приших панамата. След като изпънах панамата използвах метални щипки и подръчни материали за да я задържа неподвижна:D:D:D

Изчетох внимателно всички постове, прелистих линковете и си харесах това:
http://www.sewandso.co.uk/ran880-0.html
Поръчах си го, посочих с и номера на дебитната карта получих отговор,че не могат да си изтеглят парите от нея -в този смисъл.
Картата е на ДСК, нещо не съм направила както трябва ли ?
Нямам Интернет банкиране, имам още една карта, кредитна, от ОББ. Помогнете ми-какво трябва да направя?

Поръчах си го, посочих с и номера на дебитната карта получих отговор,че не могат да си изтеглят парите от нея -в този смисъл.
Нямам Интернет банкиране, имам още една карта, кредитна, от ОББ. Помогнете ми-какво трябва да направя?

Едва ли ще приемат дебитната,пробвай с кредитната.И аз съм с дебитна на дск ,но към нея имам виртуална карта

Последно редактирано:
На гърба на картата има още един номер, него написа ли го? Той е задължителен!

Каква ти е картата на ДСК? Аз пазарувах с карта VIZA на ДСК, Мастер кард нямат интернет разплащане.:flowerlove:

Благодаря ви много за съветите, картата е Maestroна гърба има 7 цифри -първо са написани 4 и после още три.Доколкото разбрах, трябваше да дам последните три цифри-това и направих.Но явно съм сбъркала. Ще пробвам и с кредитната, дано стане, защото поръчката била готова за изпращане. Нали не мислите, че си хвърлям парите на мятъра?

Назад