здравейте и от мен

• Началник на темата Началник на темата Rossko
  • Начална дата Начална дата
Мноооого е красив... и този и другарчето му с чашката.... Другия ще го шиеш ли и него? :idea: :kissyou:

Приказна каничка! :thumbup:

Между другото, имам една схмеа XSD формат, с още 7-8 около тази :) искаш ли да я потърся хехехе

Благодаря на всички :kissyou::kissyou:
TDK, няма странни бодове-предимно френски възли и контур. Това, което беше новост за мен е френски възел със 6 нишки конец :PP, кръстче с 3 нишки и бод лейзи-дейзи.
Tooth, ама то е напълно завършен :D само не е изпран.
M_rija, когато го поръчвах този с чашката го нямаше иначе щях и него да си взема. Може би със следващата поръчка...
Rodich, ако си мислиш че аз нямам няколко пъти по 7-8, с това ненаситно око :D

Гоблена е чудесен :clap:,а този бод лейзи-дейзи го чувам за първи път:shhh:

Въй, знаех че не съм показвала скоро нищо / не че не шия /, ама чак пък от две години :crazy: Как лети времето :( Първо ще покажа Кандамара:

Благодаря Ви много!
Да покажа и другия гоблен, готов много отдавна .Нарочно не ги слагам един до друг, защото иначе Кандамара бледнее до Дим. И последно само да кажа , че Кандамара се шие много лесно, само френските възли /1997 броя:idea:/ ме позабавиха малко. А сега Дим:

Благодаря Ви много!
Да покажа и другия гоблен, готов много отдавна .Нарочно не ги слагам един до друг, защото иначе Кандамара бледнее до Дим. И последно само да кажа , че Кандамара се шие много лесно, само френските възли /1997 броя:idea:/ ме позабавиха малко. А сега Дим:

Красота! Поздравления!

Разкошни са и двата, но наистина и в моите очи Дименшъна е по свеж и ярък. А колкото до френските възли ти завидях на търпението дори да ги преброиш , а за ушиването нямам думи... Но пък резултата си е заслужавал! :clap: :clap: :clap:

И двата са много хубави! Браво! Кандамар не съм шила никога, то не е ли тук-там тонирана панамата и затова да ти се струва по-лесен? Иначе , и аз нямам търпение за френски възли и гледам да ги избягвам. Добре, че ти си им устояла, защото резултаът е прекрасен!

Поради технически причини не съм показвала отдавна и тъй като успях да се докопам до компютър да побързам да споделя новите попълнения:

От много време не бях влизала във форума! Страхотни нови попълнения на колекцията ти! Пеперудите са като живи ,а за пейзажите думи не намирам!:clap:

Последно редактирано:
Назад