Благодаря на всички :kissyou::kissyou: TDK, няма странни бодове-предимно френски възли и контур. Това, което беше новост за мен е френски възел със 6 нишки конец P, кръстче с 3 нишки и бод лейзи-дейзи. Tooth, ама то е напълно завършен само не е изпран. M_rija, когато го поръчвах този с чашката го нямаше иначе щях и него да си взема. Може би със следващата поръчка... Rodich, ако си мислиш че аз нямам няколко пъти по 7-8, с това ненаситно око
Благодаря Ви много!
Да покажа и другия гоблен, готов много отдавна .Нарочно не ги слагам един до друг, защото иначе Кандамара бледнее до Дим. И последно само да кажа , че Кандамара се шие много лесно, само френските възли /1997 броя:idea:/ ме позабавиха малко. А сега Дим:
Благодаря Ви много!
Да покажа и другия гоблен, готов много отдавна .Нарочно не ги слагам един до друг, защото иначе Кандамара бледнее до Дим. И последно само да кажа , че Кандамара се шие много лесно, само френските възли /1997 броя:idea:/ ме позабавиха малко. А сега Дим:
Разкошни са и двата, но наистина и в моите очи Дименшъна е по свеж и ярък. А колкото до френските възли ти завидях на търпението дори да ги преброиш , а за ушиването нямам думи... Но пък резултата си е заслужавал! :clap: :clap: :clap:
И двата са много хубави! Браво! Кандамар не съм шила никога, то не е ли тук-там тонирана панамата и затова да ти се струва по-лесен? Иначе , и аз нямам търпение за френски възли и гледам да ги избягвам. Добре, че ти си им устояла, защото резултаът е прекрасен!