Гатанки с игла и конец

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Момичета и момчета, няма интерес към играта... или не разпознахте маковете на Кандамар?

:confused:Да си призная, аз се опитах, но въпреки че открих нещо познато в началния етап, така и не можах да отгатна от кой гоблен е.А толкова пъти съм го виждала този Кандамар.:D

Истината е, че се сетих за гоблена, но нямах картинка и не знаех производител - как да обясня кой е модела :gipsy:

zezata, браво :clap:Знаех, че бързо ще разгадаете загадката, особено тези които вече са шили гоблена на Dimensions - Wild Surf.

След голямата загадка в авантюрата, ето още един повод да развихрите
фантазии,
:D

Последно редактирано:
Ата, като гледам картинката се сещам за един мой любим израз: "бой на негри в тъмна нощ, а това беличкото е зазоряването" :D
На мен за сега нищо не ми говори, сигурно са ми нужни още "етапи" :confused:

Ата, като гледам картинката се сещам за един мой любим израз: "бой на негри в тъмна нощ, а това беличкото е зазоряването" :D
На мен за сега нищо не ми говори, сигурно са ми нужни още "етапи" :confused:
Хахаха, това беличкото е от светкавицата, не ми се правеше друга снимка :) А, любимият ти израз направо удря в целта:shhh:

Досетих се,че е от светкавицата, но то помогна за абсолютно съвпадение между израза и картинката.
Ако ми остане малко свободно време ще понаобиколя темата за Африка. :D

Така и не разбрахме какво шие Ата от картинката в по-горния пост.

Но да опитаме с нещо друго.
Това е новото ми начинание. Ще се досети ли някой какво е то? :confused: Предполагам,че няма да ви затрудня много. :D

Знаех си, че няма да ви затрудня. :D А дали от твоя пренабор го шия, незнам. Не помня от де го свалих.

Не е от моя пренабор, защото една рускиня в Осинката ме изпревари, и аз така и не качих линка.

Назад