Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Пак е имало емоции и нови попълнения :D
Аз пък вчера имах гости от Ямбол - mari_ar .
И си имам от нейните великолепни дръвчета - нека пък

Последно редактирано от модератор:
Момичета, много се радвам, че се престраших... големи майсторки сте, много сте сладкодумни и сте много мили :idea: Прощавайте, че гледах малко като теле в железница, ама другия път се надявам да ми мине сценичната треска :D

Тук качих схемата на сватбената графика:

http://unchita.multiply.com/photos/album/5#photo=9

Варна, въпросното "топене на табаните"...

Аз да се отчета с поръчката....................

" Пионерското поръчение" на Весито- изпълнено и документирано.:idea:

Последно редактирано от модератор:
Пловдивското ЯКО присъствие!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само Насето отсъства, ама който се успива- така е..............
След домакинете бяхме най- голямата и весела група. Прекарахме си мнооооооооого приятно, весело и най- важно разтоварващо!!!!!!!!!:idea:

А мен много бързо ме забрави бе!Нали не спах в хотела и даже не ме отрази!Нали и аз съм част от вашата нашата група!

:party: Разбира се, че си част от нашата група. Ей на - във влака си боцкахме заедно
Снимките обаче ще покажа сигурно утре, че ми падна и втората батерия докато се опитвах да ги свалям. :sleepy:

С една дума - уплътнихме си времето.
Хотелът в близък план
Тук Захарче ми пита ще си "топим ли табаните".
Плажът на Варна по това време на годината.
Ако някой ми беше казал, че ще дефилирам по него на токчета, ама въобще нямаше да го чуя.

РОЖДЕННИЧКА !!!

Да се отчетем със снимков материал от днешната среща...........
На първо място РОЖДЕННИЧКАТА с многото ................ рози/ цветя и подаръци/.................

Част от подаръка /от цялата "пловдивска" група/ за бебе Габи, а останалата част, която се побра трудно в комбито:gipsy:, вече в употреба няколко поста по- нагоре.:baby:

Наложи се останалите снимки да кача през форума, че Дъмпа нещо " загрузява" по 10 мин. на снимка..........

Назад