Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
ПРОМЯНА
Скъпи приятели,удоволствие е за нас да ви поканим на
ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА
на любимия ни форум в
БУРГАС,МОРЕТО И НЕГОВИТЕ ГОБЛЕНАРИ

Срещата ще се проведе на 06-07 октомври в хотел "АКВА" с начален час 13.00 часа
ЦЕНИ ЗА УЧАСТИЕ,НОЩУВКА И ВЕЧЕРЯ
1. Нощувка
- единична стандартна стая - 50 лв В цената е включена закуска,ползване на фитнес и басейн в СПА центъра на комплекса
- двойна стандартна стая - 60 лв В цената е включена закуска,ползване на фитнес и басейн в СПА центъра на комплекса

2. Ползване на зала - 2лв
3. Кафе пауза - 4лв
3. Вечеря - 25 лв

Изложба на нашите гоблени - до 3 броя (без значение дали са рамкирани или не)

Молим, всички желаещи да заявявят своето участие тук и да изпратят имена и ника, с който са регистрирани във форума на e-mail swetla_wp@abv.bg

Очакваме ви с нетърпение

Днес наистина се посъбрахме и наистина /лично аз/ си прекарах добре.:kissyou:
Следваща среща 26.08.2012 г. неделя 11.00 часа " Пасифик/Корал"

Следваща среща - 16 септември, 11часа, "Корал", срещу РТЦ.
Записани в темата за Нац. среща:
1.Fani 77 - Фани, този път съм с теб на шопинг
2.Deizi-d - нещо ми се губиш
3.maleks
4.gpiano - /+1/
5. Юра
6.Катето58
7.Славова /+ 1/
8. Nasysy - /+1/
9.Васето
10. Molly

Дотук с /+1/ = 12 човека.

Molly също ми се губи...
sonq ще си пътува директно
Славова, радвам се, че ще се запознаем!
Ако някой съм пропуснала - да се изяви записвайки се:idea:.Домакините са дали срок - до 20 септември.

Последно редактирано:
Следваща среща - 30 септември, 11часа, "Корал", срещу РТЦ.
Записани в темата за Нац. среща:
1.Fani 77 - Фани, този път съм с теб на шопинг
2.Deizi-d
3.maleks
4.gpiano - /+1/
5. Юра
6.Катето58
7.Славова /+ 1/
8. Nasysy - /+1/
9.Васето
10. Molly
11. Katq 1953
12 Пепи

Дотук с /+1/ = 15човека.

Пътуване- може би с бус / след размяна на ЛС/
sonq ще си пътува директно
Славова, радвам се, че ще се запознаем!Те двете също със собстен транспорт.
Остават да се разпределят от 13 - в съотношение 8/5 - бус/колата на Пепа

Ако някой съм пропуснала - да се изяви записвайки се:idea:.Домакините са дали срок - до 20 септември.

ЗА ПЪТУВАЩИТЕ ЗА БУРГАС

Тръгване от паркинга на Централна гара /до магазина за гоблени/ в 8.00 часа. Почивка на Петолъчката около половин час и пристигане в Бургас към 11.45-12.00 часа.
Цена на билета за буса 37 лева.

Срещата в неделя 30.09.2012 ще бъде от 13.00 часа за да може и Пепи да присъства.

До неделя:kissyou:

Последно редактирано:
Благодаря момичета за променения час.:kissyou:
Тъкмо си мислех да жертвам тази седмица мача на детето си, защото наистина съм се затъжила за вас и защото да уговорим пътуването.:kissyou:
Живи и здрави до срещата!!!

Срещата в неделя 30.09.2012 ще бъде от 13.00часа."Корал", бивш "Пасифик", срещу радиотелевизионен център...
...само подновявам инфото...

Събрахме се!!!:kissyou: За първи път от "сто години" така както ги помня пловдивските срещи!!!:loveglasses: Добре дошла на Тоска от Първомай. Дано да й е харесала нашата компания и да повтори визитата...:idea:

Компанията без мен............. Пак забравих да се снимам.......ама ще наваксам на Националната...

За пътуващите до Бургас : час на тръгване - 7.30, на 6.10 от паркинга до магазин "Перла", / магазинчето за конци и гоблени срещу Цжп гара/.
Почивката на Петолъчката вероятно ще се съкрати.
А момата на Славова, да знаете само как за нула време спретна от салфетката роза!....
Пепи, как можа да ме хванеш как си показвам новото червило...:gipsy:

Значи реши се следващата среща вече да е със "зимното часово време" 13.00 часа и да се местим в " Рандеву", че има вкусотийки за хапване.
Среща 21.10.12 г. неделя за 13.00 часа в " Рандеву"

Може ли някой да ми обясни къде се намира Рандеву?

Пускам линк към страницата на ресторанта. Намира се в " Кичук париж" в близост до Сточна гара. До училище " Братя Миладинови". Съвсем близо на около 50 метра е и от Събота пазар.:kissyou:
http://randevu.biznes.bg/sdid.php?f=350

Днес беше страхотна, голяма, слънчева среща, такава каквато не помня поне от половин година.:kissyou:
И имаше много нови хора и "старите кучета" се посъбрахме.

Днес на срещата се реши, че Коледният банкет ще бъде на 16.12.2012 г. неделяНай-вероятно в " Рандеву". Допълнително часа ще се определи. Има много вода да изтече до тогава....
Важното е, че отпада размяната на подаръци на банкета. Няма да шием, няма коплектовки да подаряваме. Само ще ядем и ще пием..........:gipsy:

Наша съфорумка моли жената , която шие този пейзаж за схемата. :rezando::rezando::rezando:

Пепи, имаш ли някакви координати за нея.

Наша съфорумка моли жената , която шие този пейзаж за схемата. :rezando::rezando::rezando:

Пепи, имаш ли някакви координати за нея.

Малекс, бях далеч от вашата маса, та изобщо не разбрах коя е тази жена. Видях, че си тръгна с другата нова жена............. абе с една дума нищо не знам..........:gipsy:

Назад