Парфюми

• Началник на темата Началник на темата antoni13
  • Начална дата Начална дата
Femme на Hugo Boss това е парфюмът. Откакто попаднах на него не мога да харесам друг. Страшен е.

Страстта ми по парфюмите, май е равна на страстта по гоблените и и орхидеите. Имам 6-7 флакона, които редувам. Когато свикна с миризмата и много бързо спирам да я усещам. А и парфюмите са, като дрехите - слагам, според настроението. За момента абсолютен любимец ми е
Estee%20Lauder%20Pleasures%20Delight%20(W)%20EDP%20100ml.jpg

Редувам го с ALLURE на Shanel, Sun на Jil Sander, който е много жив и летен, Le Parfum на Max Mara и още няколко неща. Почти всеки сезон си избирам по една миризма. Сега съм си запланувала една стара, но много любима - Anais Ananis на Cacharel.

аз ползвам един много стар аромат,но ми е любим- trussardi skin.ароматът му е на виолетки. на мен ми е изгоден,защото имам връзки с много фирми,занимаващи се с дистрибуция на парфюми, но разбира се аз ги ползвам само във връзка с работата. колкото до поръчките по интернет- не всяка фирма предлага оригинални парфюми,опаковката отвън я правят 1:1 с оригинала, а съдържанието понякога е вода с лек примес на аромати. дори използват баркода на оригиналния . затова по-добре си вземете тестер. по-евтин е с до 20-25 лв от парфюма и е по-вероятно да е оригинал

Имам няколко любими. По-рано си купувах Yves Rocher . За последния ми рожден ден синовете ми подариха Ricci Ricci на Nina Ricci - бил най-новия арамат. Много си го харесвам.

Имам няколко любими. По-рано си купувах Yves Rocher . За последния ми рожден ден синовете ми подариха Ricci Ricci на Nina Ricci - бил най-новия арамат. Много си го харесвам.

Моят любим парфюм е на Vera Wang-bouquet ,който не харесва сладникавите аромати като мен ,мисля ,че това е добър вариант,още повече ,че в парфюмите си използват българска роза.
А да попитам някой дали е използвал вече новият парфюм на Prada с аромат на портокал и какви са впечатленията ви за него?

Тъй като бързо привиквам към миризмата , обикновено редувам няколко.Сега след коледните празници у дома се събраха няколко - наоми кембъл - кат се лукс , версаче , бос - оринж , жадор диор , пурбланка и льо рьо солей. Сякаш всички се бяха наговорили за подаръците , но аз останах приятно изненадана и очарована , така че в скоро време няма да купувам парфюми.

Последно редактирано:
мой фаворит е прада, за съжаление е от скоро на нашия пазар и има само от старите модели

Може много от вас да се учудят,но повярвайте ми ще останете доволни. Оставам на страна всички маркови и скъпи парфюми и ви предлагам един който го ползвам от 5 год.,но само лятото. Всяка от вас която успее да си го намери ще ме черпи. Струва м/у 9,00 и 12,00 лв., но е върхът.Казва се "Buenavista"-в червено квадратно шишенце със златна капачка(100 мл.)
Повтарям ви обаче,че парфюма е чудесен за топлите месеци.
За зимата предпочитам и ви препоръчвам да опитате Frank Govers. :kissyou:
Ммммм ,че ми замириса на хубавооооо:D

аз много го харесвам това инканто-много е трайно/е зависи от къде е купувано де/
в момента използвам версаче бри кръстъл-лек аромат:-|

Може много от вас да се учудят,но повярвайте ми ще останете доволни. Оставам на страна всички маркови и скъпи парфюми и ви предлагам един който го ползвам от 5 год.,но само лятото. Всяка от вас която успее да си го намери ще ме черпи. Струва м/у 9,00 и 12,00 лв., но е върхът.Казва се "Buenavista"-в червено квадратно шишенце със златна капачка(100 мл.)
Повтарям ви обаче,че парфюма е чудесен за топлите месеци.
За зимата предпочитам и ви препоръчвам да опитате Frank Govers. :kissyou:
Ммммм ,че ми замириса на хубавооооо:D

старото име на buenavista е velviamo. има го в дамски и мъжки вариант и е много наситен и траен аромат. колкото до Frank-той е класика...:clap:

съвсем наскоро открих "ком де гарсон" невероятен аромат, не е само мъжки има и дамски варянт, но честно казано в случая мъките ми харесват повече и ги ползвам с удоволствие

Назад