Парфюми

• Началник на темата Началник на темата antoni13
  • Начална дата Начална дата
Видях че няма такава тема а в момента си избирам подарък за 8 март и затова реших да я пусна. Предлагам всеки да напише любимата си марка и да сподели мнение за някой парфюм. Този който най много ми харесва на мен е EDEN на Cacharel- просто страхотен:thumbup: но сега искам да сменя и си харесах Incanto Charms на Salvatore Ferragamo:hehe: Ако някой го е ползвал да каже как е;)

на мен също ми е любимия eden-casharel.просто незнам коя жена не би го харесала????....харесвам noa -casharel.i light blue -dolce i gabbana.а този за който пишеш,за първи път го чувам.

Този Бич може и аз го знам, майка много го ползваше :loveglasses: Лично аз предпочитам сладникавите парфюми. Парфюм, който съм ползвала и страшно много ми е харесал е на Lancome - Trésor! Също съм фен на Poison-ите на Кристиан Диор. Обаче това е толкова индивидуален избор, че по нашите мнение не знам дали би могла да си избереш подаръка :idea: Но пък като имена може да пробваш да видиш, дали някой ще ти допадне!!! :kissyou:

не аз не си избирам подаръка от вашите мнения и съм съгласна че това е много индивидуален избор. Дори вече си харесах кой ще е следващия:D Просто ми е интересно кои парфюми са ви любимите и затова пуснах темата

Аз явно не съм разбрала правилно, помислих си, че търсиш идеи за подарък - но наистина е интересно, кой какъв парфюм предпочита и дори и защо :kissyou:

В момента ползвам три парфюма:

dior adict
3348900539495_150.jpg

amor amor
aaCacharel-Amor-Amor-EDT.jpg

gucci rush
i0561rp.jpg

Харесвам много и трите си парфюма,но мечтата ми е за парфюм с аромат на люляк.Ако някой знае такъв,моля да сподели...:idea:

:-| Mоже ли някой да обясни какво означава fl.oz,/naprimer 3.3 fl.oz/Toва означение се среща на опаковката на всеки парфюм.Предполагам,че е свързано с концентрацията му.:confused: Зная,че vol.% е алкохолното съдържание.

[QUOTE
Харесвам много и трите си парфюма,но мечтата ми е за парфюм с аромат на люляк.Ако някой знае такъв,моля да сподели...:idea:[/QUOTE]

Скарлет, Pur Désir de Lilas на Yves Rocher е с аромат на люляк .

polzvam v momenta Light Blue na D&G , haresvam go, no mnogo bih iskalka da imam na Lolita Lempika ( opakovkata mu e kato yabulka).

polzvam v momenta Light Blue na D&G , haresvam go, no mnogo bih iskalka da imam na Lolita Lempika ( opakovkata mu e kato yabulka).

Опаковката е красива наистина, обаче на мен ми мирише на компот ...
е който харесва плодово-цветни кобмбинации може би ще остане очарован! въпрос на вкус :confused:

А,сега да споделя нещо с любителите на парфюмите.
За седмица бях на ескурзия на Френската ривиера и на път към Монако бяхме във фабрика за парфюми "Фрагонар".Разгледахме цялата фабрика,а една много мила и приятна дама ни разказа много интересни неща за създаването на парфюмите,което за мен беше много интересно.
Искам със задоволство да отбележа,че нашата роза(гюл) е на четвърто място сред многото цветя,които използват.
Купих си три парфюма- ILE D AQMOR; BAROQUE; DIAMANT
Една от съставките на BAROQUE e нашата роза .
Ето и снимки от фабриката:

2d4d43b1a66b.jpg

89fdd28a9f41.jpg

:eek: Завиждам ти...А знае ли някой парфюм с аромат на диви карамфили?:)

Назад