Това е моята сромна колекция от гоблени! Най-после се престраших и аз да покажа моите творения! :-| Възхищавам се на много от вас в този форум!
Този ми е първия гоблен Св. Екатерина Александрийска на Солария, аз така да се каже се учих на труден, но това ми беше от полза...
От години не съм качвала никакви снимки на ушитите ми гоблени за съжаление. Дойде време да покажа върху какво се трудих през последните няколко години:
А това е най-последното ми творение, за мен беше предизвикателство да ушия този оригинален тишлайфер на Вервако. Тишлайфера заедно с пантерата на Риолис бяха за моята дъщеря подарък, сега красят нейният дом!
scorpion4eto, корабчето ми е оригинал на Дименшънс, много стана хубаво, но съм го подарила.
filmi, сега имам за довършване дървото на парите на Риолис, скоро ще го покажа и него, малко ми е останало, но от месец и половина не съм шила.
Не съм показвала гоблените, защото почти всичките са ми подарени и а днес, а утре и така си мина времето, но вече няма да чакам толкова, за да ги покажа