Компютърът или гобленът?

• Началник на темата Началник на темата leti_at
  • Начална дата Начална дата
Здравейте!
Аз не се срамувам да кажа че шия гоблени - има хора, който се подиграват има и такива, който се възхищават,но то...
И аз като повечето от вас се заседявам повече пред компа, но имам дъщеря, която ме изгонва за да седне тя и нещата се оправят - аз грабвам иглата.Не съм ушила много гоблени ,но всичко е по стените и в рамки и е моята голяма гордост:-|

Здравейте, Аз щия гоблени от доста години и сред познаните си имам които ми се радват на гоблените, други злорадстват но, в крайна сметка не им обръщам внимание, защото не плащам данък обществено мнение.Важното е че аз се чувствам удовлетворена от работат си. Откато открих форума научих много неща и открих различни видове гоблени , а не само на Вилер. Обикновенно влизам във форума през работно време, когато имам и малко свободно време , а в къщи повече бродирам, защото до комлютъра рядко се добирам.
Радвам се че отрих форума и искам да ви кажа ,че вие ме зареждате с много положителна енергия.:kissyou:

Дано не ви прозвучи пресилено ,но наистина форумът ме зарежда с енергия, дава ми емоции и бих казала живот. Вече писах че не работя а всичките ми приятелки са на работа -така контактите ни са по-рядко ифорумът до някъде запълва тяхната липса. А и научих доста неща за нови фирми и видове гоблени. Основно съм шила Вилер- оригинал и на Казанлък, на една плевенска фирма много симпатични малки пейзажи, на Солария и Гинокардия.Май за друго не се сещам.:kissyou: :kissyou: :kissyou:

Да ви кажа честно ,аз съм повече с бродерията.Тук също ми е адски интересно и приятно:kissyou: ,но желанието ми да видя завършено
творението си е по-голямо:idea: :idea: .

Гоблените са ми начин на живот и определено са пред компютъра.Ходя на работа и само тук влизам във форума.Вечер почти нищо не е в състояние да ми попречи да извадя гоблена.Понякога го изваждам бодвам един конец и с нежелание го прибирам.

Откакто ви открих май повече се застоявам пред компютъра. Но това не е лошо , защото открих много нови приятели и нови гоблени, които ми се иска да ушия. Намирам време и за гоблена, когато дъщеря ми иска да рисува на компютъра. Вие ме запалихте да се отдам отново на любимото занимание-гоблена. А и толкова нови неща научих... Благодаря ви , мили приятели съфорумци, че ви има!

Аз определено съм на настроения-някога компа печели, друг път гоблена повече внимание.

Аз също съм от тези , които по време на работа влизат във форума. Така че в къщи след 8 часа гледане в екрана просто нямам желание да сядам на компа. То като че ли ако имах , щеше някой да ме пусне да се доредя.:D
В крайна сметка ми остава само да шия , а аз и за друго не искам да чуя.

:cry: че денонощието има само 24h.времето все не ми стига:!: на компа сядам само когато се уредя:D а за бродиране ми остава все по-малко време,защото ми е приятно сред вас,а и с някои от вас вече ходих и на :coffee: и не се срамувайте от хобито си,който не го харесва няма вкус:D

И аз обичам да стоя пред компютъра,защото научавам много от всички вас,а и получавам страхотен стимул за шиене.:clap: :D :clap:

Здравейте, малко късно се включвам, но отскоро ви намерих. И май оттогава не мога да хвана гоблена. Не знам как успявате вие? Поздравявам ви :clap:

А между другото. В Сливен си мисля, че ако изляза навън да шия може да ме гледат като извънземно, но през лятото бях в Пловдив и там видях едно момиченце да шие в един парк и на никой не му правеше кой знае какво впечатление. Нямаше погледи от сорта "Я виж една луда девойка". Това страшно ме накефи. Но не знам как ще изглеждам аз в нашия парк. Не че ми пука, но и едва ли ще ми остане време от щихото ми

:hello: бродирам от много години, но едва когато открих този форум, разбрах колко малко знам и колко много мога още да науча за това прекрасно изкуство. Добре, че докато съм на работа, мога да хвърлям по някое око на новите неща из форума - влизам си вътре и ако ми остане някоя свободна минута - разглеждам. В къщи трудно се докопвам до компа, но затова пък гобленът напредва. Така, макар и по неволя, нещата се съчетават много добре:D и се намира време за всичко.:D

И на мен все по рядко ми остава време да шия от компютъра и от децата. Но издебвам свободните моменти и сядам да направя поне 2-3 реда от гоблена. А сега в момента шия страхотен гоблен.

Аз пък откакто открих форума много,много рядко шия!За съжаление!Ама какво да правя като сред вас ми е толкова приятно!

:gipsy: Откакто ви открих няма откъсване от компа.С домашните сме се разбрали да се редуваме,иначе няма спасение,не мога да се доредя.Всеки ден влизам в сайта и всеки ден откривам нещо ново.А колкото до гоблените напоследък нямам време за шиене, но чакам да ме хване мерака и тогава няма спиране.

Имам си време и за двете. Сутрин след като нахраня децата си правя кафе и сядам пред компютъра, като на тях им пускав някое филмче да гледат. А, следобед докато спят, бродирам. Изобщо не се притеснявам от факта, че шия и не се крия от никой. Та това си е талант, даже много хора искат да ги науча.

!?

Аз съм много щастлива,че преди почти две години дъщеря ми ми показа форума.До тогава не можех и да пускам компютъра,а камо ли да свалям схеми и да обикалям други линкове.Естествено, запознах се с много приятели, с някои се и видяхме, а и никога не съм предполагала какво огромно количество от гоблени може да съществува.Засега компютърът печели пред гоблените,но ще се опитам да ги балансирам,че страшно много време седя в мрежата.:kissyou:

Назад