Ето и моите творби

• Началник на темата Началник на темата snejca
  • Начална дата Начална дата
А това уших вчера за подарък,мисля ,че се получи добре.Малко са тъмнички снимките ,но са правени в банята и са мокри самите гоблени

Снежка

Ето вече готовия часовник -подарък готов.Остава да намеря и подходящ на големина действащ ,за да монтирам този .Когато го направя ще го покажа .И на мен ми е любопитно как ще се получи,но важното е да намеря толкова голям все пак и разбира се да успея да го монтирам.

Момичета бързам да се похваля и с последния готов подарък /засега/завършен преди няколко минути.Тези дни ми махат гипса и ще го занеса и за рамка и тогава ще го покажа пак.Мисля ,че се получи много добре,поне според мен .Аз съм доволна ,надявам се ,че ще хареса и на мъжа ми.Все пак подаръка е за него.

Ето го и часовника вече монтиран.Мисля ,че се получи добре.Надявам се да ви хареса и на вас

Това са подаръците в рамки,пак мое производство :gipsy: .В смисъл монтажа де.Малко са лоши снимките -сори

А пък това е моят коледен подарък ,ама още не е довършен,че не ми е останала време точно за него

Това енещо което съм показвала ,но снимката беше много лоша и затова я показвам пак.Тя ми е любимката

Това е моята молитва .Като я рамкирам ,ще я покажа пак вече завършена.Мисля ,че се получи добре.С помоща на Ниа ,на която искренно благодаря.Мисля да ушия и няколко за подарък ,ама по-натам.Засега ще се захвана с нещо друго.

Ето и последната ми работа,ама снимката пак е малко кофти.Всъщност е много нежно и хубаво.Остава са ида до Бриколаж ,за да избера и рамки.Още се колебая дали аз да избера рамки или да го занеса в ателие.Незнам дали да сложа паспарту .

Назад