Моята галерия

Много хубави часовници ;) и аз отдавна се каня да се пробвам ;) този Дим не разбирам къде е грешката-перфектен е ;)

Не съм внимавала с ключа.Има места с една нишка кръстат бод, полукръсчета с една нишка а аз съм карала наред с кръстат бод.После има дантелка с много контури и френските възли които не ших.това е оригинала.Но итака си го харесвам .:gipsy:

Отново ви благодаря момичета за хубавите отзиви.Вие винаги сте били стимул за мен.:kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Хич не го мисли повече ;) направила си страхотен часовник и нали знаеш понякога дефекта става ЕФЕКТ ;)

Ти не спиш ли? Много бързо се появи с ново попълнение ;) много ми харесва не бях го виждала до сега ;)

2014 е твоята година за шиене. За близо 2 месеца ни показваш много красотички!!! Да ти спори все така, а ние да им се радваме!

Благодаря Ви момичета от все сърце .Напоследък се занимавам все с дребосъци. Ето ги и тях
Един часовник
и две молитви които са за 5 ти път.

Твоите часовници са просто прелест!Сега и този с фара,нали съм морско чедо,ме кара да си мечтая за лятото...:clap:

Браво за новите попълнения. Молитвите на каква панама и с какъв бод са шити?

Първата молитва ших на българска не разграфена панама 1:1 .Другите се опитах да шия на по едра не3 ми допадна и продължавам като първата молитва.
:idea:

Много е важно за циферблата да се намери точната рамка.Когато реша какво ще шия търся подходящия часовник и тогава шия. Мисля ,че до тук добре се справям.:shy2: Минава година докато започна.Благодаря ви момичета отново за хубавите отзиви. На всички ви :kissyou:

Едвам си намерих страничката.Това съм ушила след последното си отчитане .

Назад