Моята галерия

:hello:,големи сладури са тези мечоци :loveglasses: исках да те питам , сложила ли си някакви по-специални конци, защото в ключа не видях такива, говоря за пробляскващия ефект. Благодаря.

Здравейте мили момичета!
Ето с какво се занимавах през последния месец.
Това гобленче отлетя за Украйна:idea:

а този ще подаря на сватята си ::idea:

А тези притежателките си ги получиха така че и тях мога да покажа.:D
,а този
малкия по средата е отредено за снаха ми:kissyou:

Най-после ги показа! :clap: Браво, Сами, чудесни мотивчета си избрала! :kissyou:

Великденските подараци са много ,и много хубави :D тъкмо ще зарадваш повече приятели :clap:

Е ееее, направо ме замая бе човек!!! Кога успя с всичко. Браво за упоритоста:kissyou:

Е ееее, направо ме замая бе човек!!! Кога успя с всичко. Браво за упоритоста:kissyou:
Благодаря ви момичета за милите отзиви.
megim, немога да се сравня с теб обаче.:D Моите миниатюри немогат да се сравнят с това което ти сътворяваш.:kissyou:

Това бях шила за калъфка за очила.Сбърках разположението и се отказах.Взех друго решение да намеря друг вид подходящ за главата на това момиче.И ето моя несполучлив опит.

Трябваше да изглежда като на първата снимка.И понеже съм ушила обратно главата купих друга калъфка ,залепих я с МОМЕНТНО лепило ,оплетох едно синджирче от ламе и него залепих и крайния резултат го виждате.Вече е при притежателката си в София.Но снахата каза че очилата и са счупени от внучето и за тази калъфка щели да подхождат МАРКОВИ ОЧИЛА, а те са едни евтинийкииииииииии:(

Последно редактирано:
Назад