Моята галерия

Прекрасно е! Поздравления за колажа !Честно, и аз без "диктовка"нищо не мога да правя.Да са живи и здрави младите ,та да се учим.Нека е успешна и тази година ,да сътвориш още неща!

Сами браво на теб.Голяма производителност.И всичките са прекрасни.Пожелавам ти през тази година да бъдат още повече ушите красоти.
И специални поздравления на Жужи за оказаната помощ.Много добра приятелка.

Иконата ми вече е в рамка и утре ще отпътува до новия си притежател.Може да се чудите защо сега , а не на Великден например.Тя беше предназначена за друг празник и не искам да протакам повече.:confused:

Чудесна е,ще зарадваш някой без празник и повод.Аз така най-много харесвам:kissyou:

Браво Сами! Иконата е много красива, но и годишния отчет си го бива.:clap::clap::clap: Поздравления и за успеха в образователната част.Добре се справяш. Май и на мен ще ми трябват уроци, че и аз досега не съм правила колаж.:kissyou:

Прекрасен е св.Мина, :clap::clap: Някой ще е щастлив.

Чудесна са и всички други, но маковете - там ми останаха очите........:clap::clap:

Св. Мина е прекрасен подарък за здраве и защитник на семейството.Също много харесвам тази разработка.Чудесна си ,Сами!:clap::clap::kissyou:

Едната ръчичка е готова вече.Втората е дадена за рамка и остават още 2.Поръчката беше общо за 5 но в последствие едната отпадна.:D

Няма начин да не се справя.Нали е за внука ми още толкова мога да ушия но не и тази година :D

Още веднъж да похваля тези прекрасни ръчички. :clap::clap:Страхотна идея за подарък. Ако е възможно може ли да ми пратиш схемата?:confused:

Реших малко да поотупам праха от страничката си .Доста трудно я открих.Ето поредното подаръче което уших за приятелка. :idea:

Много е хубав и отново за подарък. Наистина не знам друг такъв човек като теб, толкова да се раздава! :kissyou:

Назад