благодаря yonka
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
помагайте,не мога да му измисля име, нещо кратко и бързо запомнящо се,в един сайт пише че когато има С или Р в името на кучето то го усвоява по-бързо и лесно
женско е
Деси,бебето е много миличко,чак ми се иска да го гушна!А сега с името,което си избра,аз се чувствам ,като кръщелница!Дано,Сара израсте здрава,палава и по нататък да се превърне в преданна другарка![/QUOTE
благодаря ,чувствай се като кръщелница на Сара:kissyou:
Деси, снощи си мислех да ти предложа ЧАРА, но вече съм закъсняла.Да ти е жива и здрава, но където Сара, там и Чара, та тя е чаровница, нали:kissyou:
Чара, нямаше да я кръстя никога, Чара се казваше кучето на приятелката ми и преди няколко месеца умря, тя много тежко го преживя![]()
Научи я сутрен и вечер да я извеждаш на вън за да не ти прави бели в къщи.Като я изведеш няколко пъти ще свикне.Преди пишка обикновено започват да лае и да върти опашка така се ориентираи.
благодаря Лили ,ще трябва да се занимавам доста с възпитанието и, ама как да стане като нищо не разбирам![]()