Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Лошото е, че хапе малкият. Като булдог- захапва и не пуска, тръска и върти главата:D Дали привикват в крайна сметка не знам:confused:

Влечугите си избират един "любим" човек - обикновенно този, който ги храни. Те нямат чувства като котките и кучетата и нежност няма да получите! Хапането е защитна реакция - трябва време да превикне с вас и може и да престане.
Моите игуани не понасяха брат ми органически (той тях още повече) - надушваха го от входната врата и настръхваха целите ... Докато бяха по-малки хапеха до кръв, но с времето и асоциацията за храна престанаха. Женската даже се "гушкаше" - спеше ми на слънчевия сплит :D

Да ви покажа и моя хубавец вече по голям но луд за трима.И той хапе,никнат му зъбки и вярвам че това е временно.

Лили, приказен пес!!! Дано да ви радва дълги години!!!

Много е красива игуаната:loveglasses: А позата е върха - размекнала се е в крайно блаженство:D

Да ви покажа и моя хубавец вече по голям но луд за трима.И той хапе,никнат му зъбки и вярвам че това е временно.

:kissyou: Ееееееееее Лили, Страхотен е и отсега си личи ,че ще е огромен с тези големи лапи.... върнах се преди 15 ,когато моя Тоби растеше и хапеше и закусваше по 2-3 пъти :D

Даа, да ми е жив и здрав. Благодаря!Само да кажа какво прави-събирам си кончетата, които ми оставят след завършване(боклуците демек) в една купичка, а нашия само чака да сложа конче, дебне ме да не гледам и веднаго го е залепил на езика. После мляскането му е най голямото блаженство.:D

Любимец

Видях днес тази тема и не мога да се въздържа да покажа моят едногодишен риджбек-Ян.

/

Да ви покажа и моят рошльо.:DНе се заблуждавайте от червената панделка-момък е и е голям разбойник!

Последно редактирано:
/

Благаря ви момичета от негово име!Донякъде той е косвенният виновник да ви открия.Търсих в нета схема за гоблен с кученце от тази порода и така попаднах във форума.Щастлива съм че ви открих!!!:kissyou::kissyou:

Момичета, имаме си бебе:party: Вече е на 10 дена. Още е слепичко.
Всъщност е наполовина пинчерче, тъй като майка и изживя една забранена любов с непинчера Ромео, който прескочил оградата ни, както докладваха съседите...
Другите три бебета не оцеляха, че това е първото майчинство на Жаки и не се справи добре:( Но за малката, която остана е всичкото мляко и стана вече четвъртита Няма да и даваме име, защото ще трябва да се разделим с нея, ще я подарим/имаме премного домашни любимци/.

Моето цигане... на бел килим :-)

Тука си проси...

Имаме си и папагал, но няма снимки завалията, не е такава звезда като лабчо.

Назад