Ivanichka

• Началник на темата Началник на темата ivanichka
  • Начална дата Начална дата
Невероятни делфинчета.:kissyou: А за гърба просто останах без думи.Мога само да кажа браво.:clap:

:clap: Страхотни са и двата гоблена, много красив пейзаж и делфинчетата са много прекрасни!!!! :clap: :clap: :clap:

,Момичета, направо ме накарахте да се изчервя, след милите ви думи :-|
Относно гърба - истината е, че дизайна предразполага - няма единични бодове, няма големи "прескачания", та заслугата не е само моя, а и на дизайна :)

Много красиви делфинчета! А гърба е непостижима мечта за мен. Хайде довършвай и другия, че да са си завършила лятото!:idea:

не съм се включвала скоро, та да покажа какво боцкам сега

Снимката е малко стара и съм шила още малко :)
http://ivanichka.snimka.bg/tapestries/gobleni.99116.17089559 - а това е последното готово. Назад в албума има малко коледни минита. Не им отделям специално внимание, че им мина времето вече :))

Невероятна красота.В последно време всички шиете на Дим и така ме зарибявате,че...Но наистина многа е красив.

Ама, ти все с едни такива чудни работки се занимаваш, дето стават невероятно красиви. Поздравления!

Много свежест има в твоите гобленчета.Делфинчетата са станали прекрасни,а пеперудите направо ще излетят:clap::clap::clap:

- торбичка за лавандула
- подаръкът ми от коледната игра - мерси Вени :kissyou:
Ето как изглеждаше торбичката по едно време

И още един етап, който няма да звърша скоро -

:kissyou:Любимите ми теменужки!Прелестни са , а за торбичката само едно :clap: не стига !Разкошна е ,но ти си знаеш!:kissyou:Това което си започнала изглежда че ще е нещо доста красиво ,така че напредвай и показвай !:flower:

Много са хубави последните ти попълнения, а "Пристъна за лодки" ще свършиш на един дъх и ще прави компания на фара.Бродира се много приятно, като всичко на Дим.

Назад