плетиво на обръч или пет куки

• Началник на темата Началник на темата s_la
  • Начална дата Начална дата
Има ли някой интересни модели за 5 куки ? Свекърва ми плете и ме помоли да и намеря в интернет модели, намерих няколко, но тя ги изплете много бързо,та ще се радвам да ми помогнете.

здравейте аз не мога да плета на пет куки но такива плетива много ми харесват

Da4i, благодаря за предложението, но май не съм много близо.Пътят Карлово- Търново не е от най-удобните с влак.Но градът ви е истинска приказка.:-|

Лари не ечак толкова далеч.Грабваш колата през балкана има няма 2 ч.и си тук (не там а тук)хем ще съчетаеш приятното сполезното.А сега по темата.За начинаещи които не могат да плетат трябва да се научат оплитат си по един шал шал той най-лесно се плете .За знаещи има прика чени фаилове на 1 ст.теса добри ищеви свършат работа.Задължитено е да се бележи началото на реда четните редове сеплетат опаково освен ако няма друго уточнение в схемата.А за можещите който го може го може.Ако има те въпроси давайте.Жалко че нямам цифров фотоапарад за да ви покажа моите модели.

Da4i, жалко,че нямаш цифров апарат да покажеш модели! И аз нямам. Мога да плета на обръч или големи шишове. Много блузи и блузки съм плела на себе си и най-вече на децата. Но ръцете и особено раменете много ме болят при плетене. Но на пет куки у нас плетеше само баба и все още имаме много неща от нея. Много благодаря за поканата- наистина през балкана не е далече.:idea: :kissyou: :oops:

здравейте плетачи,
аз плета на 1,2,5 игли и обръч. Има Бурда специализирана за покривки и салфетки на 5 игли или обръч. Много са красиви. Аз лично съм изплела една голяма част от тях. В същност с тях се научих да плета такива неща.
Сега искам да плета перде на 5 куки. Перде на 1 кука съм плела доста. Стават, но ми се струва, че на 5 игли ще е по-красиво. Ако някой има нещо, може да прати.
Аз съм насреща с Бурда. Мога да сканирам и да пратя снимки, схеми и всичко.
Поздравявам ръкоделниците!

Здравей,Лика от къде се снабдяваш с това списание ако имаш някои моделизпрати как иаз не знам.Здравей Лари еми почиваи си де ти искаш всичко да изплетеш еми не може то.Щом бабати е плела на 5 куки ти си добре.Продължавай да плетеш но по-полека.

Не ,момиче,отдавна не плета.Това беше в миналото. успех на теб. От баба имам чудесни покривки, но нямя как да покажа моделите.

Аз също обичам да плета на една кука, но на обръч да плета покривки не съм опитвала .А иначе майка ми плете много ,ама наистина много на две куки и аз въобще не се захващам.Сега като си мисля, май всичките ми блузи в гардероба ми са от нея, дали имам 2-3 купени.Пък и мамините блузи топлят повече от другите.

Canko,благодаряти за моделите които си намерила и които си ни дала тук много модели са а някои са и много хубави.ще станат страхотни плетива.Благодаря.

Назад