Децата ви искат ли да шият?

• Началник на темата Началник на темата leti_at
  • Начална дата Начална дата
Дъщеря ми е 8 годишна, миналана година искаше да я науча да шие. Започнахме, като на панама трябваше да избродира една чашка за кафе, но посредата и омръзна и се отказа. От тогава не е поискала повече да шие.

Аз също се научих на гоблена на мама''Възкресение''тя шиеше и даваше и на мен но само фона,бях около 15 годишна,е като се има в предвит че на прощапулника сам хванала иглата,че да видим какво ще излезе:D:kissyou:

Синът ми е на 8 .Един ден дойде при мен и ме помоли да го науча и той да бродира. Направихме с общи усилия3-4 бодчета изведнъж каза :тате ме вика и изчезна :D:D:DТака приключи с това негово желание:kissyou:.

Дъщеря ми преди няколко години - на 16-17 се въдушеви.Ши обаче 2-3 дни много усърдно,аз се зрадвах.На четвъртия ден , каза:Аз съм до тук.... и повече не пипна!

Дъщеря ми е на 6 години и скоро й купихме първия гоблен - една щампа, тя сама си я избра. Малко трудно се учи, но я уча на гобленов бод. Все пак гоблен шие. Ще видим колко време ще продължи желанието й за шиене...:D

Назад