Благодаря!Като цъфнат и останалитеgali_na_sko :clap::clap::clap: Страхотно кокиченце.Във възторг съм.:kissyou:

Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря!Като цъфнат и останалитеgali_na_sko :clap::clap::clap: Страхотно кокиченце.Във възторг съм.:kissyou:
:kissyou::flower:От къде се взеха толкова талантливи момичета???. Аз преглеждам темата заради макрамето, но тук има неща, които ми взеха ума.:kissyou:Доста време е минало от последния коментар,но тъй като макрамето едругото ми хоби ,ще покажа нещо и тук.Знаеш ли,може да се намерят съмишленици:?::!:
![]()
![]()
![]()
:yes:
Искам да ви покажа какви неща съм правила преди повече от 20г..Всичко това което съм направила съм подарила на сестра си,а тя си ги пази до ден днешен. :kissyou:Прегледах всичко за макраметата. Ето такова нещо търся - простичко, в което да висят саксийте ми на терасата. А с другите разни сайтове, просто се обърках още повече.:kissyou:Моля споделете, тези простички неща:flower:благодаря предварително
:yes:
Искам да ви покажа какви неща съм правила преди повече от 20г..Всичко това което съм направила съм подарила на сестра си,а тя си ги пази до ден днешен. :kissyou:Прегледах всичко за макраметата. Ето такова нещо търся - простичко, в което да висят саксийте ми на терасата. А с другите разни сайтове, просто се обърках още повече.:kissyou:Моля споделете, тези простички неща:flower:благодаря предварително
:hello:Ако искаш да си припомниш възлите можеш да погледнештук:добре обяснено и подредено.
Невероятни са ти кокичетата! :clap: :clap: :clap: :kissyou:Кокичетата цъфнаха!Тъкмо навреме за осми март
![]()
Ще почакат докато боядисам яйцата.:clap::clap::clap: Идва ред на минзухарите.:idea: