Премахване на E-mail адресите от подписите

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
Ами аз вече на четири момичета писах на лични, но никой не ми отговори :?

Cхема

Да ти е посочен един проблем да не тие посочен друг кахър :( сега няколко чакат за схеми а никой не си е посочил е-мейл Къде да ги пращам :?: трябва на всички една по една да им пиша ЛС :?: докато през това време щях да им изпратя схемите. Като искам нещо понякога честно казано и аз си посочвам е-мейл защото този който е посочен в профила може да ми е препълнен в момента
..................... И така да има ли посочен е-мейл или да няма :?: :?: :?:

remziyeavukat, ставаше въпрос да се премахнат e-mail -ите от подписите, а не от профила. И все пак си остава въпрос на избор, но е задължително да има някакъв посочен адрес, дали в самия пост или да се вижда от бутончетата долу, когато се търси нещо. А за тези, които те чакат- ами остави ги да си чакат, като им се изчака чакането те сами ще се поправят. :gipsy:

Cхема

:hello: Бамби напълно съм съгласна с теб. Не му е тука мястото но аз пак ще си повторя проблема с аватора.Защо бе хора не мога да си кача стария или нещо друго :?:

Здравейте

:yes: Отдавна съм на това мнение и го използвам:когато се дискутира някакъв въпрос публично във форума,а от там мнението се обсъжда примерно между двама души,тогава ЛС е най-доброто решение-винаги процедирам по този начин,защото за много неща не е необходимо да се занимава целият форум и да стане една говорилня без смисъл...дори някой път се получава така,че просто да се покаже че си вътре във форума...
Според мен това това трябва да стане много стриктно правило!

Cхема

Пенке и ти си права но понякога стават и грешки като бързаме..... оня ден аз мислех че пиша на ЛС и като си видях писмото във форума вече беше късно :twisted: а на никой не му е приятно да отваря темите и да чете лични мнения и писма.....

Назад