Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Имам записана рецепта със същите съставки, но в него се слага и сладолед.Ако е същият кекс ще напиша рецептата в отделна тема.
Джема ,извини ме за този пост.
Относно Айснът
спомням си ,че блата се прави от царв.брашно , смляни бадеми , лешниции орехи, а крема беше шоколад , сметана и др.ми се губи.Имаше и коняк.
Тази рецепта е много стара ,от един вестник е бях взела.Пишеше , че този сладкиш е най-добрия на сладкарите в хотел Уолдорф - Астория Ню Йорк
Запичат се по 30 г. бадеми,лешници и орехи , смилат се.Стопява се 130 г.
млечен шоколад + 100 г. пудра захар , прибавят се смлените ядки и 50 г.
царевично брашно , размесено с 1 пак. бакпулвер и 3 с. л. прясно мляко.
Обърква се сместа и се прибавят 2 разбити яйца. Разстила се сместа в
намазнена с масло тортена форма и се запича на умерена температура.
След като изстине се намазва с дебел слой от разбита заквасена сметана
/500 г./ + 7 с.л. пудра захар . Поставя се в камерата на хладилника.
Сервира се ледено студен .
Аз имам тази рецепта , но не съм я пробвала .