моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата albenka30
  • Начална дата Начална дата
mersi

Много ви благодаря на вси4ки,прекрасни сте.Благодаря,4е надниквате в страни4ката ми и ми пишете тези мили думи.Голям стимул сте ми да шия,а ме е срам,4е нямам мн.време:kissyou::flower::flower::flower:

ето

ето още малко ми остава и от двата,а малките сладур4ета ги направих още един пьт за мьжа ми:lady:[/ATTACH][/ATTACH]

:clap::clap::clap:Големи сладури си сътворила, много са хубавки и пейзажът не им отстъпва и с мустангите си напреднала, явно си се научила да носиш по няколко дини под една мишница.:kissyou::kissyou:

Скромноста е за тези които нямат други качества, а като гледам какви големи гоблени си ушила трябва да се гордееш:clap::clap::clap:

благодаря и аз го имам с мостри на български конци но в нашият град не продават такива конци и ще трябва да ги преобразувам в ариадна та за това попитах

Виждам, че шиеш дечицата и те поздравявам! :clap: Прекрасен гоблен и е невероятно удоволствие да го шиеш. Поне за мен беше така.:thumbup:

красота

:kissyou:мила прекрасни гоблени :flower:,страшно се зарадвах,че имаме някои еднакви ,което значи че харесваме близки неща:kissyou:

Благодаря ви за милите думи,много ме стимулирате да шия,да знаете,че шия,скоро ще показвам,че тук страничката ми хвана мухъл,ха ха ха.

Кончетата са много красиви и чакам да видя новите ти неща. :kissyou:

Назад