моите творби

• Началник на темата Началник на темата ninada
  • Начална дата Начална дата
най после го завърших

Е хайде да се похваля с последната творба.

Ninada

Много време мина откакто не съм се отчитала тук.

Нали не мислите, че съм зарязала хобито си?

Това са новите творби по ред на номерата.
Исус е нов /ших го втори път/ и е с различна рамка, а Параклиса е 1:1.
:idea:

Неупиващата чаша

Още един завършен гоблен премина от етапи в готови.
Представям ви го.

2009

Като дойде ред да ви покажа с какво се занимавах до сега видях че не съм показала иконата в рамка. ето я

Заех се с довършване на започнати и недовършени от много години- успешни и неуспешни за мен. Към днешна дата няма недовършени неща.

Свети Николай е разработката която опитах да направя сама с ПМ по гоблен на някоя от фирмите.

:clap::clap:Браво, поздравявам те с успешното приключване на поставената задача, успешните гоблени ги видях и много ми харесаха, но въпросът ми е - кои са неуспешните, може ли да ни ги покажеш, защото явно не са сред тези:D:kissyou::kissyou:

И на мен ми харесаха твоите работи! Казанската дева е и в моите планове, а св Николай е станал чудесен!:clap:

!!!

Поздравления и от мен за красивите гоблени и браво че си довършила всичко започнато май и аз трябва да си поставя такава задача:confused:
:clap::clap::clap:

За мен неуспешни са фрегатата с това тъмно в облаците и Св. Николай като цяло и най вече в лицето и ръката. Правя сравнение с всички други лица които съм шила и определено няма да повторя с такъв опит сама да си правя схема като тази. Благодаря на всички които харесват труда ми.

Назад