canko

• Началник на темата Началник на темата canko
  • Начална дата Начална дата
Браво, Джани! Ти май докато се чудеше кой по-напред, ще завършиш всички до Нова година! :)

Разкошен е гоблена. Дамата е много изящна. Да ти е честит! :D Прехвърли и този от етапи в завършени.

Леле,Cani колко си сръчна.За коледа си направи прекрасен подарък.Много нежност и красота струи от това момиче.Завиждам ти благородно ,че стената ти ще краси такъв шедьовар.:clap:

:kissyou:Благодаря на всички за хубавите думи момичета и за подкрепата по време на процеса на шиене за всички вас :kissyou:

leti гоблена е на DIMENSIONS
sidika сега ще си довърша леопарда пък после ще му мисля :D

Последно редактирано:
:kissyou: Благодаря на всички отделили от скъпоценното си време и надникнали в моята страничка,надявам се тази година да бъда по постянна...

още малко до финала...

:clap: Много e красива тази котка :D В бъдещите ми планове е:kissyou:

Последно редактирано:
Мога да кажа само --- УАУ :clap: Тази котка ще стои страхотно в къщи, вече я прибавих към бъдещите проекти. Проблемът е, че не съм от рода Маклауд :confused:

Леле,canko страхотен е.Само да те питам има ли много контури.Че мъжът ми много го харесва.:confused:

Джани, великолепен е !Истински красавец ...прави ми впечатление, че вдигна темпото на работа.....не те гони явно пролетна умора:D.....ами някакъв друг стимул ще да има тука .Поздравявам те!:clap:

Назад