Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
този харесва ли ви от този модел си направих и аз.Мисля че се получи добре а и е много лесено за изпълнение.

Ето последните ми творения... :lady:

picture2229ss.jpg

picture2244sf.jpg

Този ми го нарисува снощи една приятелка.

Втория е много интересен.На лявата ръка ще успея да го нарисувам,ами на дясната.... :smokin: :oops:
И аз днес си рисувах ноктите,направих си шарка на далматинци,ама нали съм един пишман фотограф,та снимката не е много успешна... :cool:

:yes: супер са ама наистина ще е трудно да ги направиш на дясната сигурно ще трябва да пийна едно за да не ми треперят пръстите

и аз

ей как може дасъм толкова луда и до сега да не видя темата.момичета аз отдавна освен от гоблени се интересувам и от маникюр.всички мои познати знаят че е перфектен и много обичам да си рисвам ноктите. рядко ходя при специалест.умея и сама защото с годините научих много неща. ще съм готова да ги споделя със всяка една от вас. но на първо време ще ви предоставя сайт от който аз " крада идеи" защото видях че никой от вас не го знае.лошото е че е на руски и някой по младички може да не знаят езика. но хубавото е че под всяка картинка има обяснение как се прави стърка по стъпка. по натам може да ви приложа и мои модели.ето сега и сайта
www.nogti.com
успех и ако нещо не ви е ясно по моделите винаги може да питате.препоръчвам ви секцията за любители защото там не са много сложни и ако нямате голям опит може да ги направите сами.....ех защо не съм някъде на близо че да ви рисувам.имам над 40 лака и много боички и глезотии за нокти.а и обичам да глезя приятелките си и да експериментирам в/у ноктите им:))

Статус
Not open for further replies.
Назад