Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
:hello: искам да ви попитам нещо снимах си ноктите и с фотоапарат и с GSMдайе ги и сканирах но не мога да ги изпратя дажа ми 4е са много големи като фаиложе
мойете ли да ми кайете как да ги намаля или какво да направя за да мога да ви ги покайа и на вас

предварително БЛАГОДАРЯ :lady: :rezando:

БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО СКАРЛЕТ
ЕТО ТОВА МИ Е МАНИКЮРА КОИТО СИ НАПРАВИХ ЗА 1.МАРТ :yes: :clap: :thumbup:

Малко ви завиждам за хубавия маникюр :) . Моите нокти са ужасни и изобщо немога да ги оформя. Като пораснат малко повече стават съвсем безформени :cry: .

Момичета ,направо ви завиждам за маникюрите и за майсторството с което ги рисувате.Моите нокти са някак си мъжки и въобще не стават за маникюр та направо мее :twisted: и ми се :cry: :cry:

:hello: незнам дали не се повтарям но съм нова в писането във форума и незнам още как стават нещата.Аз също обожавам декоративният маникюр.Макар рядко да успея да си пусна дълъг маникюр винаги гледам да е нарисуван.Моите нокти са много меки а и се белят на пластове ако знаете нещо да ми помогнете моля кажете ми :?:

sani :hello: и добре дошла при нас.
Много добре си се справила с маникюра :clap:

qni каза:
sani :hello: и добре дошла при нас.
Много добре си се справила с маникюра :clap:
много ви моля някой ако знае лек за да не ми се цепят ноктите да ми кажете.Щото много рядко успявам да ги пусна дълги. :cry: .Какво ли не пробвам.Всякакви заздравители на avon,орифлейм, и др.Някой път помагат друг път не.Сега пия чай от полски хвощ и ще видя дали ще помогне.

Статус
Not open for further replies.
Назад