kiki_niki 4 Декември 2006 #1 Най-накрая и аз се реших да покажа мойте гоблени,предварително се извинявам за качеството на снимките,но камерата ми е много стара и не може по-добре да снима Това са портретите ми,циганката ми е първия гоблен
Най-накрая и аз се реших да покажа мойте гоблени,предварително се извинявам за качеството на снимките,но камерата ми е много стара и не може по-добре да снима Това са портретите ми,циганката ми е първия гоблен
kiki_niki 4 Декември 2006 #5 има и още ,но много ми е бавен компа и докато ги кача може и да се стъмни.Синия ми е фаворита
kiki_niki 21 Февруари 2007 #10 За последните два месеца успях да ушия тези Специални благодарности на radrod за Снежанка:kissyou:
kiki_niki 4 Април 2007 #12 ето няколко графики за почивка и се захващам с нещо по-сериозно,ако не измислите още някоя игра
kiki_niki 12 Август 2008 #16 Малко да попълня темичката си Единия е за подарък ,за сватбата на наши приятел:greeneye:
kiki_niki 19 Август 2008 #17 Благодаря ви момичета за подкрепата,много се радвам ,че ви има.Ето това завърших днес,за пождения ден на леля ми:idea:
Благодаря ви момичета за подкрепата,много се радвам ,че ви има.Ето това завърших днес,за пождения ден на леля ми:idea: