Yonka

• Началник на темата Началник на темата yonka
  • Начална дата Начална дата
Започнах нов....

Преди няколко дни започнах нов гоблен -Игоревската икона .Реших се да я започна с кръстчета (много ми е трудно:( ) на Аида 16 ,защото такъв размер най-много ми хареса 19/16 см .Засега съм още на рамката

Още малко от иконата :idea: Кръстчетата започнаха да ми харесват да ги шия и вече разбирам защо много съфорумки ги шият

Страхотно се получава! :clap::clap:Много добре са съчетани цветовете. Ще продължавам да следя етапи, защото тази икона е и в моите планове. А за кръстчетата е така. Колкото повече шиеш, толкова повече ти харесват и накрая така привикваш с тях, че трудно се връщаш към гобленовия бод. :idea:Поне при мен е така.

Чудесно ти се получава, много са свежи цветовете, а иконата си е прекрасна!:kissyou:
За гоблена на Вилер - той си е класика и е невероятен. Чакам да видя продължение.

Много е красив пейзажа:clap::clap:Може ли подробности-колко цвята, размер комплектовката твоя ли е или на фирма:idea: много добре се получава ще ми е интересно пък току виж бел следващия:confused:

Много е красив пейзажа:clap::clap:Може ли подробности-колко цвята, размер комплектовката твоя ли е или на фирма:idea: много добре се получава ще ми е интересно пък току виж бел следващия:confused:

Явно мен ме вълнува само иконата на Риолис :confused: ,защото вилера го поизоставих напоследък .А за къща на село размерите и са 46/35см,34 цвята и както се вижда шия на разграфена панама.Пренабор е на Илияна

Най-после завърших иконата в събота Ето я неизпрана и неизгладена

:kissyou: Благодаря ,не успях за 5-ти юни ,когато е празника на иконата ,но поне за този по стар стил го завърших

Ей, че хубаво става....

Напоследък все повече се заглеждам по Вилерите и все повече ми харесват! Класиката си е класика!

Много е красив този Вилер. Очевидно пренаборът на Илиана е много сполучлив и се получава просто чудо. Много го харесвам.:clap::kissyou:

Назад