моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата ralli
  • Начална дата Начална дата
За Великден си купих това пате и веднага си го избродирах, но го допълних и с малко от моите мъниста!:kissyou:

Благодаря ви!:kissyou: А ето какво успах да измътя точно навреме за празника!:D

Благодаря ви за милите думи!:kissyou: Днес намерих първият си гоблен и за идеята го снимах и реших да ви го покажа!:gipsy: Това е Ябълков цвят,но е българска комплектовка с български конци.Не знам дали ще го рамкирам някога...

Това избродирах за подарък на едно бебче,което скоро ще се роди!:)Цветовете са по-ярки в действителност.

Ама че сладък паток!!!!!

И аз от кога се глася да ушия коледното пате и не стигам до него..... А кажи за шапката - цялото бяло и червено ли е с лъскави конци? Стахотно се е получило!!!!!

Ама че сладък паток!!!!!

И аз от кога се глася да ушия коледното пате и не стигам до него..... А кажи за шапката - цялото бяло и червено ли е с лъскави конци? Стахотно се е получило!!!!!

Благодаря!:kissyou: Шапката е изцяло от мъниста и затова е без контурен бод.:) Опитах се да го снимам по-отблизо, за да се вижда.:idea:

Изключително добре се е получило! :clap:

Да знаеш в София от къде се купуват тези маниста?

А и ми даде страхотна идея - да се опитам да го направя с ламе да видим какво ще се получи при мен!

Благодаря ви за милите думи!Отдовна завърших и тези,но нямах взможност да ги снимам...:kissyou:

Мидичките ги ших по оказанието с кръстче ,контурен и гобленов бод ,но на панама с ламе и стана по-широк от предвидения размер за фотопаспартуто... Тач Махал е на българска разграфена панама и го бродирах 1:4 гобленов бод.

Браво! Кога успяваш да ушиваш токова красоти?????

Искам да те питам за зеленото коледно елфче - понеже разгледах схемата му и не видях да има там кунтури - около ръчичката това контур ли е (който сама си довавила) или си е от схемата (т.е. шито)?

Тук е мястото да благодаря на Манка за схемата на Коледния Елф!
http://goblenite.org/showthread.php?t=3533&page=7
Аз ших по преработената схема-картинката с тъмно син фон,но използвах черна панама. Предупредиха ме,че оригиналната схема не е много успешна,но не мога да го твърдя със сигурност.Според моята схема контура е навсякъде черен,но при мен настъпиха промени заради цвета на панамата...Направих доста промени,но мисля че се получи!:-|

Назад