По-добра навигация

"шаблоните" се наричат скриптове,не знам доколко могат да се променят,но знам,че този е безплатен,докато по-...хм,хубавите(имама предвид повече опции) така да се каже,са платени,така че мисля,че е редно да се съобразим с това и да не се предявяват прекалени претенции...все пак се направиха малки корекции,стана по-хубаво и все пак сме тук не,за да се караме кое как да изглежда,а да обменяме опит и знания :wink: :yes:

werty, моят шеф казваше че е много добре да се забелязват недостатъци и открито да се повдига въпроса за тях, но заедно с това съответния човек трябва да предложи конкретна алтернатива или решение. "Конструктивност на мнението", нали разбираш. Или липса на каквато и да било такава.

Шаблон е нещо като архитектурен план за сайт.Може да е използван и скрипт може да не е .Обикновено няма скрипт при шаблоните,написани са на прост HTML или PHP език.Представлява заглавната страница на сайта.Използва се ,за да се улесни работата на дизайнера на сайта.Но е много трудноемко да се сменя заглавна страница т.е index на сайт,независимо дали е лична изработка или е шаблон.С форумите не съм наясно обаче изобщо.Скриптовете са малки програмки или как да ги нарека,написани на Делфи или друг програмен език.Именно чрез тях администраторите могат да видят нашите IP-та,посещаемостта ,да сложат часовник и календар ,които да отброяват дните и минутите до Нова година примерно,да се вмъкнат троянски коне/да пази господ:)/ и така нататък

Renny каза:
... "Конструктивност на мнението", нали разбираш...

Разбирам :+) Нищо против това нямам. И мненията обичам, и конструкторите... И диалогичността... но как да разбера това:

dinko каза:
... Във форума има много потребители... Нека да оставим на тях правото да се оплакват от навигацията...

Разбрах го 1:1 :)

И аз оставих.. ама наистина оставих :+)

Назад