Плетени играчки

• Началник на темата Началник на темата Leti
  • Начална дата Начална дата
Не съм много добра в плетенето. Мисля, че са на една кука. Според схемата се сменят само преждите за да се получи картинката. Незнам как да ти обясня с какъв бод е плетено :( незнам кой как се нарича.

много харесвам плетените играчки.имам три опита на една кука-костенурка,гарфилд,и топка. но ги правих не по схема а, как го виждам от снимка. получиха се.макар че като видя сега някоя схема ,нищо общо с мйто нагаждане.:idea:

превод на схема за плетени играчки

Здравейте,

Намерих схема за плетене на играчки, които много ми харесаха. Бих желала да попитам дали някой може да я преведе от английски на български.
Имам предвид специфичните термини, а с нормалния текст ще се справя и сама.
Благодаря предварително!

Това ни е новата "краста" с Деница!Схемите ги намираме из интернет естественно!Някои от нещата вече сте ги виждали в страничката на Деница!
:kissyou:

Последно редактирано:
Веси и Дени, страхотни играчки правите. На една кука ли са плетени или на две? и може ли да споделите от къде намирате схемите :loveglasses:

Плетена крава

:(Моля ако някой знае от къде са тези схеми да ми пише на емейл:mita_marishnica@abv.bg,аз си спомням ,че са от руско списание,но не помня кое,а ми е необходими много.
Предварително благодар:uhhhh:я.

Последно редактирано:
Назад