Ge4i1970 Гобленар 18 Март 2012 #22 Ехааааа, Здравче, напредваш! :clap: Само да не го замразиш с идването на лятото.:gipsy::kissyou: Последно редактирано: 18 Март 2012
dushkova Гобленар 18 Март 2012 #23 Иеее, ама снегът се стопи! Все още някъде има ,така че успех до края!:clap::clap::clap::loveglasses:
Joly 19 Март 2012 #27 Красота!:clap::clap::clap: Аз като зимно чедо, страдащо от летните горещини ще надничам често , да се полюбувам на твоята вълшебна зима!
Красота!:clap::clap::clap: Аз като зимно чедо, страдащо от летните горещини ще надничам често , да се полюбувам на твоята вълшебна зима!
zdrave 19 Март 2012 #29 Благодаря момичета, продължавам нищо че навън вече е топло . Ще се разхлаждам и в жегите с тази пързалка
Благодаря момичета, продължавам нищо че навън вече е топло . Ще се разхлаждам и в жегите с тази пързалка
zdrave 11 Май 2012 #33 Най-после стигнах средата и сега съм в чуденка - да го зарязвам ли или да продължавамнещо не му е сезон сега
Най-после стигнах средата и сега съм в чуденка - да го зарязвам ли или да продължавамнещо не му е сезон сега
Miro Гобленар 11 Май 2012 #34 Тъй като много обичам зимата , този гоблен има толкова чувство за празник , че ... защо не го завършиш , и по - хладно ще ти става в горещите летни дни .
Тъй като много обичам зимата , този гоблен има толкова чувство за празник , че ... защо не го завършиш , и по - хладно ще ти става в горещите летни дни .
mandol 11 Май 2012 #35 Изобщо не го зарязвай! Толкова красив става, тъкмо ще ме стимулираш като го гледам и аз в един момент да продължа с моя
Изобщо не го зарязвай! Толкова красив става, тъкмо ще ме стимулираш като го гледам и аз в един момент да продължа с моя
moni2111 11 Май 2012 #36 п Здравче, много веселба струи от ушитото. Довърши го за твое и наше удоволствие. Мъчно ни е за теб! Ела на среща и се похвали с тази красота.
п Здравче, много веселба струи от ушитото. Довърши го за твое и наше удоволствие. Мъчно ни е за теб! Ела на среща и се похвали с тази красота.
dushkova Гобленар 11 Май 2012 #37 :thumbup:Давай нататък!Толкова настроение има в него,нима ще го оставиш?!:clap::clap:
zdrave 11 Май 2012 #38 Благодаря на всички надникнали за подкрепата :kissyou: Ще продължа по.малко ,та дано му видим края
lili49 11 Май 2012 #39 Здраве много красиво става не го оставяй тъкмо в горещините ще ти навява хладинка.:kissyou:
Ge4i1970 Гобленар 11 Май 2012 #40 Здравче, как ще оставиш тази красота? Продължавай напред, а ние ще те подкрепяме! Успех и целувки от мен! :kissyou:
Здравче, как ще оставиш тази красота? Продължавай напред, а ние ще те подкрепяме! Успех и целувки от мен! :kissyou: