Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
по бул.цар Симеон Велики по посока Бургас преди магазин мототехника има в дясно една градина и една детска площадка там в градината до площадката е пицарията -много лесно е мястото ще се радваме да се запознаем :kissyou:Здравейте! Утре ще съм в Стара Загора с малката, мисля да я водя до ЗОО парка и ако остане време може да дойда на срещата ви:idea: Може ли някой да ми обясни къде точно е заведението, защото не познавам добре града :kissyou:
по бул.цар Симеон Велики по посока Бургас преди магазин мототехника има в дясно една градина и една детска площадка там в градината до площадката е пицарията -много лесно е мястото ще се радваме да се запознаем :kissyou:
Така е Вени,само могат да съжаляват и дано се престрашат за следващите ни срещи,ние не хапимЗлате, много си бърза. Аз докато се прибера ти вече си качила снимките от срещата. Много хубава среща стана, който не е дошъл от съгражданките може само да съжалява.
Момичета, това е направо изложба!
Кой е ушил всички тези красоти? Иконите са невероятни!
Всички гоблени са невероятни!
Много моля споделете, кой е ушил гоблена по Муха! Прекрасен е!:idea:

Така е Вени,само могат да съжаляват и дано се престрашат за следващите ни срещи,ние не хапим,напротив след такава среща всички сме заредени с много положителни емоции!:kissyou:Благодарим на Камелия за запознанството ни!
Дано да има и друга среща!