Среща на goblenite.org в Стара Загора

• Началник на темата Началник на темата Valja
  • Начална дата Начална дата
Значи ,среща:

14.03.2010,14 часа Пицарията на Чайка
.
:clap::clap:

Приветствам ви, момичета!
И аз съм за. Приемливо време и място.
Чакам с нетърпение да ви видя.:D

И да не забравите гобленчетата:D
Elisa,особено твоят GK-много държа да го видя.

Здравейте и от мен :kissyou:

Почти не влизам в този форум, но сега улучвам момента :) Надявам се, че ще мога да дойда на срещата, ако приемате непознати :) Мястото ми е много удобно, времето също. Но как ще ви позная :confused:

Момичета,надявам се ,че не сте се уплашили от лошото време и срещата ще се състои.
Astera,приемаме гобленари всякакви:D,така че добре дошла.А ще ни познаеш по това,че най-вероятно ще бъдем един куп бъбриви жени,размятащи гоблени насам-натам:D
Поне аз така смятам да ви разпозная

А ще ни познаеш по това,че най-вероятно ще бъдем един куп бъбриви жени,размятащи гоблени насам-натам:D
Сигурно така ще бъде, но на един малко по-късен етап от срещата. Все пак, надявам се да се разпознаем, като вземем да се озъртаме и да се чудим тази ли е колежката-гобленарка или другата на съседната маса :confused::D

И аз се надявам,че времето няма да ни изплаши. За всеки случай- имаме запазена маса на мое име- Златка Танева,но мисля да съм там преди 14 и оставам на вас да ме разпознаете...:D

Приликата не е случайна!:D

за по сигурно ,след като си запазила маса сложи и една табелка ,че тази "прилика" с картинката не мисля че е сполучлива

Ехо-оо, момичета!
Радвам се, че срещата ще се състои.:kissyou:
ya-ya, бързам да довърша моя ГК, да го изкъпя и изгладя, за да ви го представя!:D Надявам се, да стане готов.

Ох,бях сериозно притеснена,да не се откажете,но сега чакам с нетърпение да се запознаем.
Elisa,дори и да не успееш да го завършиш,пак го носи.Много искам да видя
този шедьовър.

за по сигурно ,след като си запазила маса сложи и една табелка ,че тази "прилика" с картинката не мисля че е сполучлива[/QU

:kissyou:Вие само елате ,пък ще се разпознаем и табелки ще има:D

:confused:ние ще дойдем само да не се окаже запазената маса малка:kissyou:

След малко тръгвам за срещата на Старозагорки!!!!Вълнувам се сякаш отивам на първата си любовна среща:D:D,но предполагам,че и с другите е така и ще бъде много забавно.Засега целувки на всички,а довечера очаквайте мнооооого снимки!:kissyou:

ЗАПОВЯДАЙТЕ: http://zltt.multiply.com/photos/album/129

Гледайки снимките видях,че не съм снимала отделно Париж на Zhak, и оригиналния Дименшънс на приятелката й,моля за извинение,но сред тая красота,ми е простено да пропусна нещо...:kissyou:

Лелеееееее Ви сте направили изложба в това кафене.Браво момичета.:clap::clap:Прекрасни гоблени и Вие сте още по прекрасни.:kissyou:

Назад