puxito 28 Септември 2012 #162 d0nka каза: Най-накрая завършен, малко лоша снимка, но сега го взех от рамка и нямам търпение да го покажа, утре ще напрвя през деня по-добра. Кликнете, за да разширите... :clap::kissyou:
d0nka каза: Най-накрая завършен, малко лоша снимка, но сега го взех от рамка и нямам търпение да го покажа, утре ще напрвя през деня по-добра. Кликнете, за да разширите... :clap::kissyou:
Helen 29 Септември 2012 #165 Пейзажът е много красив, поздравления:kissyou: Готова комплектовка ли е или по схема от нета?
Ейче 7 Ноември 2012 #167 Всички изработени от Вас неща са много красиви и избрани с вкус! Аз също съм си избрала да ушия морския пейзаж, имам схемата и ключа, но не зная по колко мулинета от цвят да закупя, може ли да ми помогнете?
Всички изработени от Вас неща са много красиви и избрани с вкус! Аз също съм си избрала да ушия морския пейзаж, имам схемата и ключа, но не зная по колко мулинета от цвят да закупя, може ли да ми помогнете?
D didida 7 Ноември 2012 #168 Много, много красиво е всичко - и гоблените, и квилинга. Прекрасни са:clap:
d0nka Гобленар 6 Октомври 2013 #170 Ето и пейзажа, с който участвах в анонимния конкурс, но засъжаление неуспях да се вместя в срока за завършване
Ето и пейзажа, с който участвах в анонимния конкурс, но засъжаление неуспях да се вместя в срока за завършване
abazova_s Гобленар 7 Октомври 2013 #177 Хубав е и аз бях тази която поиска схемата чрез НИА.Благодаря ти че я сподели с мен:clap::kissyou:
margo67 Гобленар 7 Октомври 2013 #179 Прекрасен гоблен!Може да не си успяла за конкурса, но ще имаш една голяма красота в къщи.:clap::clap:
Прекрасен гоблен!Може да не си успяла за конкурса, но ще имаш една голяма красота в къщи.:clap::clap: