Списания

• Началник на темата Началник на темата Nana
  • Начална дата Начална дата
Списанието "Галерия бродерия" според мен е издание на Милена стил. Моделите там са от интернет или от стари чужди списания. Но май и гоблените им са такива. Испанското списание "Labores del hogar" е по-скъпо, но си струва. Има и едно италианско списание "Rakam" - в него има различни техники на бродерия, някои от които са много интересни и красиви.

Някой може ли да ми каже кой е дизайнера на схемите които се публикуват в
списание "Царица Къщовница"????
Видях няколко готиви ушити гоблена от това списание и повярвайте че по нищо отстъпват на готовите комплектовки дето купуваме.

И аз винаги съм си задавала този въпрос. Нито в списанието, нито пък в списание Гоблени някога са писали. Аз уших гоблена Рождество от там. Стана хубав.

djina59 каза:
Видях няколко готиви ушити гоблена от това списание и повярвайте че по нищо отстъпват на готовите комплектовки дето купуваме.

На кой по-точно модел, защото повечето са Вилерови, има от полски списания, имаше преди отдавна модел от Лаборес дел огар, и един, който подозрително ми прилича на старо Ланарте, но може и да греша, а техни собствени не съм виждала, а аз си го купувам редовно и съм доволна от него. :yes: :yes:

Araxna каза:
djina59 каза:

На кой по-точно модел, защото повечето са Вилерови, има от полски списания, имаше преди отдавна модел от Лаборес дел огар, и един, който подозрително ми прилича на старо Ланарте, но може и да греша, а техни собствени не съм виждала, а аз си го купувам редовно и съм доволна от него. :yes: :yes:

Аз от няколко дни търся Къщовница по реповете, но няма. Как излиза тя, на колко дни, знаете ли?

Аз съм забелязала, че пишат в броевете си кога ще излезе следващия - с дата. Не знам дали имат точна периодичност.

Назад