Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Да, най-добре е да се ползва подкваса от направеното мляко. Има разни тънкости, които ще споделя. Ако млякото не се е подквасило, причините може да са две - или е взета подкаса от кисело мляко с малко млечно-кисели бактерии, или температурата е била ниска. В първия случай може да се опита пак с повечко подкваса. Във втория случай съдът с неподквасеното мляко се слага в друг съд с гореща вода и "магията" става.Но имам още един въпрос - може ли от направено кисело мляко да се направи друго пак.Имам предвид - да се ползва направеното мляко за подкваса следващият път.
 Пропорциите, за които писах /подкваса/прясно мляко/ се отнасят за домашно мляко. Може за начало да пробват с малко количество мляко и ако всичко е наред, да ползват подкваса от направеното мляко. Ако нещо не е станало, да увеличат количеството на подквасата. Успех! :greeneye:
  Пропорциите, за които писах /подкваса/прясно мляко/ се отнасят за домашно мляко. Може за начало да пробват с малко количество мляко и ако всичко е наред, да ползват подкваса от направеното мляко. Ако нещо не е станало, да увеличат количеството на подквасата. Успех! :greeneye: