Здравейте, аз от скоро разучавам сайта и форумите. Възхитена съм от изобилието на гоблени и легенди. Нямам много свободно време за шиене затова се наслъждавам на това което е предоставено в форума.
Здравейте, казвам се Цвети и стращно много ми харесва да се ровя в сайта (когато имам време) от всекиго може да се вземе идея дори и съвет харесва ми.
Здравейте и от мен.Казвам се Деси и ми е много приятно ,че има такъв форум в който да споделяме хобито си.Шия от десетина години и аз като Бо съм подарявала от ушитите си гоблени.Радвам се да обменяме опит и идеи.
Привет на всички от мен, Силвето
Макар да се регистрирах преди месец все още се чувствам новачка във този форум.По принцип от три години гобленарството ми е като хоби и оттогава съм събрала около 500 модела но съм стигнала до сромните 5-6 ушити гоблена.
Имам си едно малко :baby: и един готин татко до себе си като се надявам също така да си намеря приятели тук, защото е много хубаво да споделяш идеи за хубави гоблени
Привет на всички!Вчера се регистрирах в този чудесен форум и се чувствам малко като в небрано лозе.Покрай децата не мога да се добера до компютъра.По принцип шия гоблени от 2 години,досега съм ушила 7гоблена.Съжалявам само ,че в момента не мога да ви ги покажа.
:kissyou: Здравейте всички във форума.И аз съм от вчера и едва сега сядам да се включа. Запалих се по гоблените съвсем случайно преди 3 години и сега това е единственото ми хоби. Непрекъснато се ровя в интернет за нови модели и като ги намеря искам да ги ошия всичките. Вие сте изключително приятни всички участници и просто съжалявам,че досега не съм Ви открила.Честита Коледа и Весела Нова година на всички
Здравейте и от мен .Казвам се Петя и също съм нова,та по този повод ако нещо правя не както трябва да ви е ясно защо. Шия гоблени от 8 г. и имам ушити около 14 - най - известните Мона Лиза , Сикстинската мадона , Мадона в синьо , Китайски сезони , Коне на водопой и в реката , сега привършвам Сиси .
:hello: казвам се Галя!От някоко дни съм в форума много ми харесва. : :flowerlove: От 5-6 год. шия гоблени.Надявам се да съм полезна с нещто и аз.:kissyou:
Здравейте, момичета!От много време следя форума. Днес реших да се представя и да се включвам, когато мога да помогна. Шия гоблени от много време, имам доста схеми. За мен ще бъде удоволствие!
Здравейте. Казвам се Ива. От няколко дни разглеждам форума и реших да се представя.Шия от десетина години,но не съм ушила много гоблени.Надявам се че ще мога да помогна с нещо.
Здравейте, сладки, сръчни и търпеливи дами и господа! Казвам се Ивелина Станева на 26 години съм а шия гоблени от 10годишна. От 3 дни съм тук при вас и с удоволствие се наслаждавам..... Приятно ми е да се запознаем, а съвсем скоро ще покажа и моята галерия!
Аз съм Гери!Обичам да ръкоделствам, да нашивам гоблени, да си правя бижута и всякакви такива занимания свързани с иглата,конците и мънистата.Ще ми бъте изключително приятно да се присъединя към Вашия дамски клуб
:kissyou: Очарована съм от топлото посрещане, мили момичета.
Бих искала да споделя, че преди да попадна в този дамски форум, бях редовен потребител на друк такъв.Но там потребителките се надпреварваха коя да изпъкне повече в словестните битки които се водеха по различните теми.Имаше такива които само дебнеха коя какво ще каже и ти се нахвърлят като рой оси. :bong: Отдавна не стъпвам в този форум, вече не ми е интересно. Тук се чувствам по добре защото научавам много полезни неща за хобитата си.
Виждам, че доста от вас работят в сферата на образованието. От седмица съм назначена като финансов контрольор в училище. Имам ли колеги сред вас? Искам малко помощ с разработването на вътрешните правила на СФУК. Няма кой да ми помогне, не знам точно какво се иска от мен - само се ровя в закони, наредби... Ще се оправя, но ми се иска да установя контакт с колега.
Моля Ви!!!!! lian_a@abv.bg
Здравейте отново на всички и от мен след едно дъъъъъълго отсъствие
Надявам се вече да имам възможност редовно да влизам във форума
Ей, доста време ми отне докато наваксам пропуснатото и разгледам всичко.
Много ще се радвам да съм пак сред вас!