ПРЕДСТАВЯНЕ

• Началник на темата Началник на темата Leti
  • Начална дата Начална дата
Privet goblenari

Zdraveite na vsichki,

Syvsem sluchaino popadnax na tozi forum
Prijatno mi e da se predstavja. Kazvam se Dimitrina i sam oshte pelenache sto se otnasja za shieneto na gobleni. Oshila sym dosega samo 3 i v momenta sym seriozno zaeta sys sledvashija. Radvam se che ima mnogo drugi ljubiteli na goblenarskoto izkustvo.:clap:
Nadjavam se da prekarame mnogo veseli momenti

Do skoro

представ1

Здравейте! :kissyou: Казвам се Мария от Пловдив.
Днес се регистрирах във форума. Шия гоблени от 2 години. Работя като медицинска сестра в детска ясла. Запълвам свободното си време с гоблени. Засега колекцията ми не е голяма, но се надявам живот и здраве да се увеличава.
Радвам се ,че ви открих!!! :)

Здравейте

Здравейте ще ме приемете ли въвм вашия готин клуб:confused:! Аз съм Таня от Вършец! Бродирам гоблени от няколко години!:kissyou:

Добър ден на всички напреднали, професионалистки, майсторки .
Казвам се Рени и съм от Силистра. Нова съм в форума както и начинаеща гобленарка. Шия от скоро, първият ми учебен гоблен е Канадската мадона. Сега съм на втория, малката мадона с младенеца. След като разгледах този форум се надявам да учия още много.
Поздрави от мен. Бъдете здрави!

Последно редактирано:
ЗДравейте, всички!

Съвсем отскоро имам интернет и много се радвам, че открих този сайт.Все още не съм много наясно с интернета, затова моля да ме извините, ако объркам нещо.
ПОКЛОН ПРЕД ТРУДА И ТВОРЧЕСТВОТО ВИ!
И аз обичам да шия гоблени, но съм много назад от вас.
Очарована съм от това, което правите!

Здравейте всички!

Здравейте всички!
Извинявам се предварително и се моля да не ми се смеете много ако не се справям добре с техниката.
Определено не е силната ми страна. А, опитвам се да се представя. Казвам се Елена Цаноу, на 44г. От Благоевград съм но от 5г. съм женена и живея в Гърция на остров Порос. Работя само през лятото, затова имам много свободно време, което запълвам с гоблени и компютър. Разбирате защо се радвам на всякакъв вид общуване.

Здравейте всички

Здравейте.Искам да ви се представя и аз.Казвам се Адриана и съм на 29год,от гр.Севлиево.Шия от много години,това е любимото ми хоби.От скоро съм форума и много го харесвам,но не събрах сили да ви пиша до днес.Надявам се тук да намеря много приятели.За съжаление съм доста заета с двамата си сина и нямам много време да седна пред компютъра ,но се надявам тук да намеря много приятели.

пр2

адрвавейте на всички от известно време следя форума и реших да се предстажя аз съм още начинаещата гобленарка и много ще ми е приятно да има с кой да си разговарям а същто надяжам се да помагате :kissyou: за сега това от мен

Представяне

Здравейте, аз съм начинаеща в шиенето на гоблени но много ми харесват. Разгледах форума и ми хареса много и реших, че може и аз да се включа. Ще се постарая да напредна и да бъда една сред вас:)

представ

Здравейте и от мен аз се казвам Ирена на 39год съм шия от близо 20 години омъжена съм и имам две дъщери и една сладка внучка .

Последно редактирано от модератор:
Представяне

Здравейте! От тази седмица съм регистирана във форума, но и преди това съм го разглеждала. Казвам се Юлия, на 44 г. от София. Всичко тук много ми харесва. :yes::yes::yes:Особено съм радостна, че много хора откликнаха на молбите ми и ми отговаряха,изпращаха ми схеми на гоблени. Просто тук много ми харесва! Явно сте много задружни и весели. Срещате ли се понякога извън форума?

Привет от Даниела

Привет и от мен. Аз съм начинаеща. Шия гоблени от 2 месеца. Вчера за първи път бях на срещата в Пловдив/22.03./ и съм очарована от видяното. Ще се постарая да стана една от вас.

Здравейте на всички.Регистрирах се на скоро и,много обичам да шия гоблени те са моята страст и хоби.Успех на всички.

здравейте и от мен

Попаднах във форума съвсем случайно, и от тогава съм почти всеки ден тук, все още го разглеждам :clap:
Търсех схемата на един мой гоблен, който все още е незавършен, защото незнам къде съм я запиляла.
Шия отдавна, може би някъде от десет години, броя на готовите ми гоблени не е много голям.
Освен, че шия имам и друга страст-хоби, плета на една кука и когато имам нужда от почивка сменям едното с другото.
Радвам се ,че ви открих!
Поздравления за форума, много е полезен има страшно много красоти, моите адмирации за него!:kissyou::clap:

Здравейте! Аз съм на 50 години и като видях средната възраст във форума малко се стреснах,но се надявам общата ни любов към гоблените да ни сближи.:kissyou:

Последно редактирано:
Здравейте!Аз съм от Пловдив и шия гоблени от 20 години.Звучи много сериозно и дано не ме приемете като някой многознайко.Радвам се че повечето от вас са млади .Аз имам двама сина и се надявам след време жените им да оценят това което съм бродирала за тях.:kissyou:Знам че ще науча много нови неща от вас и ако ме приемете ще се включвам винаги щом компютъра у нас е свободен.

Назад