Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря ти SMYRNA , това бижу е невероятна красота :idea: А сега и въпроситеna iglata slagas manista i prekarvas prez dupkata na zincira i pak slagas manista i prekarvas prez dupkata na vtoria zincir i sled kato slojis o6te edna manista i navivas varha na igli4kata da stane kato halka . neznam dali mojah da ti obqsnqako ima ne6to pitai
![]()
А някой знае ли къде в Бургас продават FIMO?
Бояна, много са красиви твоите произведения!
Не-е-е, не е уникална. Имам още толкова много да уча. Ако искате да започнете от нещо погледнете тази книгаПухи,колекцията ти е уникална:clap:!Толкова красиви неща си сътворила,направо останах с отворена уста!
Би ли споделила как ги правиш,явно ще се захващам и аз,че ми останаха очите в тези бижута.
У нас в България това хоби не е много разпространено и затова сме малко на брой хора. В Русия имат задължителни часове по трудово обучение посветени на тази тема- бижута, дървета, цветя, яйца, животни, калъфи за gsm. Спокойно можеш на първо време да се опиташ да снимаш това което си направила с мобилния си телефон и междувременно да потърсиш фотоапарат от приятели. Аз лично почти година тормозих приятелите си, докато на мъжът ми не му стана неудобно и ми купи фотоапарат. Сега съм щастлива и доволна. Ще очаквам с нетърпение да видя това което си направила. Нали може на "ти"?:lady:Puhi на този сайт сме четири или пет българките,успях да се запозная с две от тях,много приятни жени.
И аз не мога да се отърва сега от мънистата,почна гоблен,и изведнъж хоп,дошла ми идея,я за пръстенче,я за гривничка.Имам доста вече направени неща,но нямам хубав апарат да ги снимам,за да ги покажа в момента![]()