моите гоблени

Прекрасни неща си изработила, и гоблените и покривките са много красиви:clap::blueflow:

Най-после си намерих темата(много прах.....:D хванала).Да покажа някои от готовите си неща в рамки.

Ето ги всички вкупом -подарени и закачени....:D

Не мога да се въздържа да не се похваля с новата си придобивка,която много ми харесва и е много практична-кошница за бродерия.

Страхотни покривки и гоблени .Браво на теб ,завиждам ти за кошничката и аз много ги харесвам:idea::clap::kissyou:

Страхотни неща си направила! Моите поздравления! Особено коледната ти покривка ме побърка-моля, разкаж ми за нея-много искам и аз да си избродирам такава, но незнам с каква панама се работи, нито от къде да си взема модел. Предварително ти благодаря!

Сезоните са страхотни и за тях и за другите красоти като покривчиците и възглавничките и прекрасните гоблени :clap::clap:

И аз те поздравявам за прекрасните неща, които си ни показала.

:kissyou: :kissyou: :kissyou:

Честита придобивка :gipsy:

Поздравления за гоблените и да попитам - тази румънската мома с мандолината готова комплектовка ли е или не? Влезла ми е под кожата и .................... събирам инфо. Видях, че си е шила на нашенска панама или бъркам, та за това питам.

Честита придобивка :gipsy:

Поздравления за гоблените и да попитам - тази румънската мома с мандолината готова комплектовка ли е или не? Влезла ми е под кожата и .................... събирам инфо. Видях, че си е шила на нашенска панама или бъркам, та за това питам.

Не е оригинална комплектовка и е шита на разграфена панама.:idea:

Снежи сезоните са прекрасни а и другите не им отстъпват по красота.Браво.:clap::clap:

Отново приеми искренното ми възхищение - много красиви неща си ушила! А за кошницата направо ти завиждам - много удобно нещо си си купила. Браво! :clap::clap::clap:

Поздравления за красивата и разнообразна колекция :kissyou:Възглавничките са супер :clap::clap::clap:

Назад