3axap 2 Февруари 2010 #50 Роси, я пробвай да следваш инструкциите в моя подпис А темата за проби може да се използва и по още един начин - 1. като се научите да прикачвате снимки, 2. можете да се научите и да си триете излишното вече съобщение
Роси, я пробвай да следваш инструкциите в моя подпис А темата за проби може да се използва и по още един начин - 1. като се научите да прикачвате снимки, 2. можете да се научите и да си триете излишното вече съобщение
daniel4i 11 Февруари 2010 #52 Някой може ли да ми обясни как да подреждам картинките, прикачени от външен сайт една до друга?
mimiko Гобленар 11 Февруари 2010 #53 daniel4i каза: Някой може ли да ми обясни как да подреждам картинките, прикачени от външен сайт една до друга? Кликнете, за да разширите... Като копнеш втория линк го пастваш до първия без интервал [/ url]....
daniel4i каза: Някой може ли да ми обясни как да подреждам картинките, прикачени от външен сайт една до друга? Кликнете, за да разширите... Като копнеш втория линк го пастваш до първия без интервал [/ url]....
abazova_s Гобленар 1 Март 2010 #59 abazova_s каза: Да пробвам и аз. Кликнете, за да разширите... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, че то не било трудно.:clap:
abazova_s каза: Да пробвам и аз. Кликнете, за да разширите... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, че то не било трудно.:clap: