Kak ?

добър въпрос :shhh: :baby:
ще видим къде са тези бутончета и как се изкарват на видно място! :confused:

Помагайтееее,не мога да разбера как да прикача картинка,а искам да покажа творенията си:( .Сигурно изпускам нещо,но рових,рових и четох и нищо не намерих по въпроса.:(
Ако повтарям въпроса,моля да ме извините,но....

Да добавя,че когато кликна на "управление на прикрепени файлове",долу на страницата ми изписва a pop-up window was blocked.
Моля помагайте

Голям зор ще е , докато свикнем с новите неща във форума , дано няма такива , които да станат само читатели ..................

sneji, в твоя случай проблема не е от форума ами имаш нещо което ти блокира прозорчето за качване на файлове. Какво ползваш Mozilla или Internet Explorer?

Горе в експлорера трябва да се появява една тънка жълта лента като тази:

popup_screen_1.gif

Кликнете с мишока върху тази лента и изберете "Always Allo Pop-ups from This Site...":

popup_screen_2.gif

Готово!
:coffee:

Благодаря ти flame за помощта,ползвам експлорер,но такава жълта линия не ми излиза изобщо.Не знам какво да правя:(,а не мога да закача нито един файл в нито една тема-вече опитах.

Пробвах начина ,който ми показа flame,но нищо не става пак-даже блокира цялата страница и не мога да я затворя.В стария форум нямах такива проблеми-качвах файлове безпроблемно.Не знам на какво се дължи,но според мен причината не е при мен,защото в други форуми(и не само в тях) няма проблеми с прикачването.:(

Снежи, жълтата лента трябва да се появи когато натиснеш бутона "Управление на прикрепени файлове". Със сигурност твоя браузър блокира прозорчето от форума. Ако не ти се повява жълта лента, направи следното:

turn_off_popups.gif

Това, ще настрои Internet Explorer да не блокира каквито и да е прозорци.

Ако желаете да разрешите показването на pop-up прозорци само за форума а не за всички сайтове, направете следното, вместо горното:

turn_off_popups_set.gif

Това е :)

Извинете ме, ако повтарям въпрос, но информацията ми дойде много, а времето малко.
Та - искам да попитам какво да направя ,че адресът ми да е видим от останалите потребители. Опитах в настойките , но безуспешно :-|

Помагайтееее,не мога да разбера как да прикача картинка,а искам да покажа творенията си:( .Сигурно изпускам нещо,но рових,рових и четох и нищо не намерих по въпроса.:(
Ако повтарям въпроса,моля да ме извините,но....

Да добавя,че когато кликна на "управление на прикрепени файлове",долу на страницата ми изписва a pop-up window was blocked.
Моля помагайте

Аз продължавам да имам същия проблем.Пробвах както показа flame, но нищо не става.:cry:
Не знам, но в обновения форум всичко ми зарежда много бавно.

Извинете ме, ако повтарям въпрос, но информацията ми дойде много, а времето малко.
Та - искам да попитам какво да направя ,че адресът ми да е видим от останалите потребители. Опитах в настойките , но безуспешно :-|

И ние още не знаем точно как се вади това бутонче :D ,
но ще разберем ;)

itek, бавното зареждане със сигурност не е заради форума.
Най добре е да махнеш това което ти блокира pop-up прозорчетата. Сигурна ли си че нямаш някоя допълнителна защитна програма, която да ги блокира? Ако нямаш, горните инструкции би трябвало да ти свършат работа.

И при мен възникна един проблем - Ще бъдат ли добавени скоро списъците на потребителите ?

Назад