мойте гоблени

Леле, леле какви красоти само....:flowerlove:
Да ви се похваля КОКОШЧИЦАТА Е ПРИ МЕН :idea: Толкова е нежна, майсторски изпипана....гледам я и не мога да й се нагледам...като си заредя батерията на фотото ще ви я снимам и покажа вече с рамчица...Ще ми е разкошен великденски спомен от Лили. Благодаря ти още веднъж, приятелко!:kissyou:

П.П.
Ето я красивата кокошчица-рамкирана..

Ето ми я и в кътчето с подаръците...

Последно редактирано:
Ето го и моя Осмомартенски подарък вече в рамка. Прекрасен е и заема достойно място в хола ми, сред моите зимни пейзажи. Много ти благодаря Лили!:kissyou: Имаш и адмирациите на майстора на рамки, който рамкира за пръв път този гоблен и много го хареса.
2c4e89ad74e3t.jpg
[/URL][/IMG]

Вени благодаря че си показа зимата в моята станичка.Рамката е прекрасна и да му радваш подарила съм ти го от сърце.Но тогава нямах възможност да го поставя в рамка но ти си се справила блестящо.:kissyou:
Благодаря и на Вили че е положила толкова труд за тази мъничка кокошчица.Но в рамката изглежда величествена.:D

Едва си намерих темата да Ви покажа един гоблен които нямах никакво намерение да шия и вече е готов.

Първо да покажа в рамка последното ми гобленче.И най накрая един от застоялите в шкафа вече е готов.

Това е пейзажа на рогоблен.Не знам как се нарича но няма нищо общо с комплектовката на милена стил.Незнам дали ще Ви хареса повече но на мен да.

Нова година и нов гоблен.Това е като девиз при мен.
Но този гоблен започнах в първите дни на новата година с цел подарък за играта 8-ми март.Но сега:( като чета всички положителни и негативни писания/маи в повече вторите/ едва ли ще участвам в игрите затова го показвам тук.Може да стане притежание на някоя от моите приятелки знаели човек.:idea:

Лееееее тази тема не само паежини ами мухал е хванала.Сега да я подновя с новия си гоблен.

Назад