Момичета, тук съм!!!!!!!!!От петък ми се развали видеокартата и трябваше да чакам до днес, за да получат нова и да ми я сменят.Да знаете, тези дни само за вас си мислех, особено се притеснявах за това, че ще си помислите, че само така съм поела нещата и съм изчезнала. Голямата тема е в bg mamma и там можете да видите дори по градове какво се прави. Мога да намеря утре телефона на софиянки, но ще го пусна в събота, защото семейно решихме да посетим панаира в Пловдив и няма да успея сега, а искам да ви проверя всички, във всички теми, че много ми домъчня за вас. Сериозно- знаете ли, че този форум пристрастява. По моята тема- за сега очаквам още доуточнения колко деца ще се включат в бродирането за базара. Има идея, която всъщност приветствам-да се включим и ние с наши малки неща в базарите. Мога да обсъдя това и с другите момичета от градовете и всяка да се свърже по места с нас. Би било чудесно. Да знаете, че жените са много дейни. Трябваше да се видим в понеделник в София, но не съм влизала още в бг мама и не знам дали остава в сила уговорката.Ние, във Видин сме впрегнали телевизии, радио, вестници и работим. Мои приятелки непрекъснато ме питат как да помагат. Ще ви напиша нещо сериозно-куриозно. Навсякъде, където гледат по-малки деца искат памперси. Софиянки ни намериха ефтини и качествени памперси и ние казахме на видинския началник направление соц. дейности, че имаме решение. За наша огромна изненада се оказа, че господата ползват само Чико-марка и , понеже така са свикнали децата ....Направо изумяхме , разликата в цената е 2,5 пъти. Не можем , обаче нищо да кажем...За сега нямаме такива правомощия, а и не ни е такава работата, макър да си го имаме едно на ум вече.Случая е пореден за такива неща. Втори пример-организираме на 21.09. заедно с общината стрийтбол и ни обещават няколко топки. пращаме офицялни факсове, организираме се, събираме пари за да почерпим децата- пълна програма и накрая се ощказва, че от Ново село и Белоградчик точно тогава нямало кой да отпусне транспорт за децата. Ние нямаме право да ги возим, но ще организираме при тях игрите, за да видят от малките градове,