От кухнята на Джемма 2

Честита нова година на всички ! Дано бъде много благодатна и ползотворна в кулинарно отношение. Браво на всички майсторки, чудесни неща сте приготвили.:clap: Ние тооолкова много неща приготвихме с две приятелки, с чиито семейства празнувахме, че няма да ви опиша колко ми е тежко и храна няма да погледна поне 3 месеца.:D Така, че не очаквайте скоро попълнения в темата. Минавам на диета. :baby:

djemma , явно всички сме лепнали по някой и друг килограм , така че не се притеснявай - не си сама. добре е сега да публикуваме кулинарни рецепти с малко калории , за да може бързо и безпроблемно отново да влезем във форма.

Момичета, искам да задам един въпрос точно тук. Защо при положение, че тази тема е авторска, други хора я пълнят със своите предложения? Въпросът ми е съвсем добронамерен. Смятам че щом темата се казва "От кухнята на Джемма" е уместно тук да се коментират представените от нея рецепти. Аз лично следя с интерес темата и без да съм нейния автор се дразня, че други публикуват свои неща тук. Аз лично пиша в тази тема ако имам въпрос конкретно към Джемма или съм изпробвала нейна рецепта и споделям мнение.
Смятам, че е такова отношение е неуважение към нея. Никой не ви спира да си направите свои авторски теми и така да спазим рамките на добрия тон.

Личните теми са затова,да се поубликуват рецепти на създателите им!
Всеки,който иска да пусне рецепта,прави или отделна тема или създава своя лична тема!

Добър въпрос, нека го имаме предвид и за други теми :)
Аз пък имам следното предложение - тъй като точно тази тема стана вече доста обширна, Джема, какво ще кажеш да откриеш трета част и там вече да си знаем, че Джема дава рецептите, а ние само питаме :kissyou:

Охоо, имах проблеми с интернета и докато ме е нямало гледам и лек спор се е зародил. Не ми е удобно да правя забележки и да се възползвам от модераторските права да трия и затова нищо не съм споменала досега. Закривам тази част тогава и ще открия нова, ама нищо не съм правила тези дни по-интересно. Сега се пече един хляб, като стане- с него ще открия новата тема тогава. :D

Назад