abi1004 Гобленар Модератор 8 Септември 2006 #1 Имам питане Как е възможно да се активира HTML ? Прочетох внимателно ''въпроси/отговори'' ,но така и неможах да разбера все пак от какво зависи от администратора или от личните заслуги на всеки от нас? С поздрав Аби
Имам питане Как е възможно да се активира HTML ? Прочетох внимателно ''въпроси/отговори'' ,но така и неможах да разбера все пак от какво зависи от администратора или от личните заслуги на всеки от нас? С поздрав Аби
sweety Гобленар 8 Септември 2006 #2 Иди на Профил там където настройваш аватара и другите неща,там има и за HTML-a :wink: :lady:
abi1004 Гобленар Модератор 8 Септември 2006 #3 Най-парадоксалното е че в графата''Винаги разрешавай HTML:'' съм маркирала ДА и резултата е никъкъв
flame Administrator Част от персонала Администратор 8 Септември 2006 #4 Разрешаването на HTML е потенциален риск за сигурноста на форума. Поради тази причина сме го деактивирали.
Разрешаването на HTML е потенциален риск за сигурноста на форума. Поради тази причина сме го деактивирали.