На каква възраст сте?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Каква романтична любов въртях на твоята възраст с бъдещия си съпруг! Това е една от най-сладките ми години:flowerlove:

НА 47 години съм,чувствам се на100,а всички около мен казват,че не съм излязла от пубертета!

пубертет в млада възраст

Личният ми опит показва, че дългият престой в пубертета поддържа духа млад и жизнен!:D:D:D:wine::wine:

Аз съм на 41,но се надявам че имам още много години игоблени пред мен

Със сигурност ще има! Аз започнах да шия гоблени на 21 год. Сега съм на 39 /е ще ги навърша на 10 септември/ и имам толкова планове, че още два пъти по толкова няма да ми стигнат.:D

Тази зима ще навърша 36 години. До преди една година не съм мислила върху възрастта си и нейното напредване. Нямах такава и същевременно бях връстница на всички, имах само усещането за младост и безгранични сили. Не знам как да обясня. Винаги се замислях преди да отговоря на колко години съм, за да не излъжа с година-две. Дори върастта на най-близките си знаех само приблизително, сякаш са вечни! Просто това за мен нямаше значение, достатъчно беше, че че ги има!

всички възрасти са хубави момичета...аз пък съм на 45 ...радвайте се сега на всичко красиво:kissyou::kissyou:..това е животът

Назад